içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ın galibi 85 milyon vatandaşımızdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'da Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi sonrasında kutlama yapan halka seslendi. "Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunu milletimizin teveccühü ile tamamlamış bulunuyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "14 Mayıs ve 28 Mayıs seçiminin galibi 85 milyon vatandaşımızın tamamıdır. Ben bir şey daha söylemiştim, "Biz öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek" öyleyse bugün kazanan sadece Türkiye'dir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ın galibi 85 milyon vatandaşımızdır
Haberi Sesli Dinle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutundan saat 20.15 sıralarında çıktı. Erdoğan, konut önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı. Erdoğan, vatandaşla birlikte Duyanlara Duymayanlara şarkısını söyledi.

Eşi Emine Erdoğan'la otobüste vatandaşı selamlayan Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, balkon konuşmasını Külliye'den yapacağını vurguladı.

 

"AK PARTİ DAVASINA GÖNÜL VEREN TÜM KARDEŞLERİMİ TEBRİK EDİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz İstanbulu çok seviyoruz. İstanbul aşığıyız. İstanbulla yola çıktık İstanbulla yola devam ediyoruz. Bugün Kısıklı bir başka, Üsküdar bir başka ve İstanbul bir başka. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu milletimizin teveccühüyle tamamlamış bulunuyoruz. 2 bayram arasında bize bir demokrasi bayramı yaşatan milletime şükranlarımı sunuyorum. Sandık başına giderek kendisi ve evlatlarının geleceği için iradesini ortaya koyan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın tüm mensuplarını, kadın ve gençlik kollarımızı, gönüllü olarak seçimin sağlıklı şekilde yürümesine katkıda bulunan herkesi, kampanya ekibimizi tebrik ediyorum. Kadınlarımızı tebrik ediyorum. Gençlerimizi tebrik ediyorum ve AK Parti davasına gönül veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi.

 

 

Tarih: 28-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum