içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

CHP’ye 40 genç miting gibi törenle rozet taktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde CHP’ye üye olacak 40 genç üye Belediye Meydanı’nda düzenlenen miting gibi törenle rozet taktı. CHP İlçe Başkanı Halil Karahan “Bodrum’da 10 bin üyeye doğru gidiyoruz. Bu günün gençleri Atatürk’ün bize miras bıraktığı Cumhuriyet ve ülkemizin koruyucusu olacak” diye konuştu.

CHP’ye 40 genç miting gibi törenle rozet taktı
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde CHP ilçe teşkilatı tarafından CHP’nin 99. Kuruluş Yıldönümü ve 40 yeni genç üye için rozet takma töreni düzenlendi. Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, İlçe Başkanı Halil Karahan, yeni üye 40 genç ve partililer katıldı.

 

BÖYLE BİR DAHİYE SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN GURUR DUYUYORUZ

Ahmet Aras yaptığı konuşmada “Ulu Önder Atatürk 26 Ağustos’ta Kurutluş Savaşı’nı başlatırken 9 Eylül’ün planlarını yapmaya başlamıştı. Savaşın en sıcak anlarında bile bu ülkenin geleceğini düşünen planlamasını yapan bir dahi bir devlet adamına sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz” dedi.

 

 

BAYRAKLARLA MİTİNG HAVASI ESTİRDİLER

Kutlama ve üye rozet takımına ellerinde Türk  ve CHP Bayrakları ile gelenler belediye meydanında miting havası estirdi. Partiye üye olan 40 gence ilçe başkanı Halil Karahan ile Milletvekili Erbay ve eski CHP ilçe teşkilatı üyeleri ve başkanları rozetlerini taktı.

İlçe Başkanı Karahan CHP’ye yeni olan Ahmet ve Sibel Kuşseven kardeşlerin roketlerini taktı ve yaptığı konuşmada “9 Eylül'de doğan CHP'li vatandaşlarımız iki doğum gününü birden kutluyor. Bir biyolojik doğum günü birde CHP' li olmanın doğum günü. Bodrum’da üye sayımız on bine yaklaşıyor. Bugünde 40 genç kardeşimizi partimizin üyesi yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bu günün gençleri Atatürk’ün bize miras bıraktığı Cumhuriyet ve ülkemizin koruyucusu olacak. Onlara güveniyoruz” diye konuştu.

Rozet takımı sırasında 10. Yıl Marşı ve Güzel Günler Göreceğiz isimli şarkılar çalındı, katılımcılar sık sık Hak Hukuk Adalet sloganları attı.

Tören genç CHP’liler ve partililerin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarih: 09-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum