içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Çeşme yarı maratonu renkli görüntülerle koşuldu

İzmir’in Çeşme ilçesinde bu sabah düzenlenen Çeşme Yarı Maratonu renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya 21 ülkeden 1770 sporcu katıldı.

 Çeşme yarı maratonu renkli görüntülerle koşuldu
Haberi Sesli Dinle

İzmir’in Çeşme ilçesinde bu sabah düzenlenen Salomon Çeşme Yarı Maratonu ve 10 km. koşusuna 21 ülkeden toplam 1770 sporcu katıldı.

Sabah arken saatlerde Çeşme Kaymakamı  Mehmet Maraşlı ile CHP’li Belediye Başkanı Lal Denizli’nin birlikte verdiği start ile Çeşme sahilinden başlayan sporcular Alaçatı Mahallesi gidip geri döndü.

“Denizin Sesi, Adımların Ritmi: Çeşme'de Koş!” sloganı ile start alan yarışmanın başlangıcında konuşan Belediye Başkanı Lal Denizli “Spor severliğimiz doğru. İlk kadın belediye başkanı oldum ama ilk kadın sporcu belediye başkanı oldum diyebilirim Çeşme özelinde. Değerli markamızın sponsor olması çok kıymetli. Sizlerin büyük özverisi ile toplumumuzun sporla birleştirilmesi çok önemli. Markaların bu şekilde işlere destek vermesi, kamuya dokunan işler yapması çok kıymetli. Kapadokya’dan buraya uzanan bir macera diyelim. Organizasyona verdiğiniz emekten dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

TARİHİ ÇEŞME SOKAKLARI RENKLENDİ

16 yaşından 72 yaşına kadar sporcuların katıldığı yarışmada bazı aileler bebek arabaları bazı aileler ise köpekleri ile yarışta mücadele etti. İlginç görüntüler ortaya çıktı.

21 km yarı maratonda erkeklerde Üzeyir Söylemez, kadınlarda İpek Öztosun, 10km yarışmasında ise erkeklerde Bedri Şimşek, kadınlarda Özlem Işık oldu.

Yarışmalardan sonar Çeşme Limanı’nda düzenlenen ödül töreninde sporculara madalya ve özel ödülleri verildi.

ÖDÜL TÖRENİNDE BASIN MENSUPLARINA ÇİRKİN HAREKET

Belediye Başkan Lal Denizli ile Kaymkam Mehmet Maraşlı'nın ödülleri verdiği törende organizasyon fotoğrafçılarından bazılarının ulusal basın mensuplarnn önüne geçrek fotoğraf çekilmesini önlediiği ve bazı basın mensuplarının iteklendiği görüldü. Basın mensupları il tartışan organizasyon fotoğrafçılarına sporcularda tepki gösterdi.

 

Tarih: 04-05-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum