içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Cazın kalbi Bodrum'da atacak

7.Uluslararası Bodrum Caz Festivali Caz ve Özgürlük Teması ile düzenlenecek.

Cazın kalbi Bodrum'da atacak
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenecek olan 7.Uluslararası Bodrum Caz Festivali’nın  Caz ve Özgürlük Teması ile gerçekleştirileceği belirtildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ‘nin destekleri ile düzenlenecek olan caz festivali 15-25 Haziran tarihlerinde yapılacak.

 

TEMASI CAZDA ÖZGÜRLÜK

Caz Derneği tarafından düzenlenen festivalin teması bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına Cazda Özgürlük  olarak belirlendi. Festivalde konserlerin yanı sıra, Yaşam Boyu Caz Ödülleri Töreni, caz eğitimleri ve söyleşiler yer alacak. Rodos Caz Festivali ile Kardeş Festival olarak karşılıklı sanatçı değişimi yapılacak. 

 

 

Festivalde Kerem Görsev Trio, Maria Manousaki Trio,  Rhodes Jazz Fest ile Kardeş Festival Konseri, Nuri Bilge Ceylan-Taşra Üçlemesi Caz Projesi, Hakan Başar Trio, Neşet Ruacan Quartet feat. Sibel Köse & Efe Erdem, Ayşe Gencer Anısına, Cazın Türküsü-Bodrum, Zafer Çebi Quartet feat, Didem Kasal Esentürk, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, Aşkın Arsunan Quintet konserleri izleyiciyle buluşacak. Dimitrios Vassilakis, Sibel Köse ve Neşet Ruacan Masterclass’ları, Eftal Küçük ile Cazda Özgürlük Söyleşisi, moderatörlüğünü Özlem Oktar Varoğlu’nun gerçekleştirdiği 100.Yıl ve Cazda Özgürlük Söyleşisi, Caz Derneği  Bodrum Yaşam Boyu Caz Ödülleri Töreni ve Muğla SKÜ GSF. Grafik Bölümü 7. Bodrum Caz Festivali Tasarım Yarışması Ödül Töreni, Sergi Açılışı ve Murat Arkan Dinletisi yer alıyor.

 

 

 

 

Tarih: 29-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum