içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bülent Eczacıbaşı Fen Lisesi Kampüsü Ortakent'e yapılıyor, protokol imzalandı

Eczacıbaşı Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Bülent Eczacıbaşı tarafından Bodrum’a 20 derslikli Fen Lisesi ve lojmanları ile birlikte Eğitim ve Konaklama Kampüsü yapılacağı açıklandı. Muğla Valiliği’nde düzenlenen törende Bülent Eczacıbaşı Fen Lisesi Kampüsü protokolü imzalandı.

Bülent Eczacıbaşı Fen Lisesi Kampüsü Ortakent'e yapılıyor, protokol imzalandı
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde yaklaşık 13 dönümlük araziye ünlü iş insanı Eczacıbaşı Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı tarafından içerisinde 20 derslikli lise, 200 öğrenci kapasiteli pansiyon binaları, tam teşekküllü kapalı spor salonu ve 30 öğretmen için lojmanın yapılacağı Fen lisesi Kampüsü için bugün protokol düzenlendi. Muğla Valisi Orhan Tavlı, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar Muğla İl Mlli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’nin  katıldığı protokol töreninde “Bülent Eczacıbaşı Fen Lisesi Projesi Protokolü” imzalandı.

 

 

Yapılan açıklamada  “Bodrum Bülent Eczacıbaşı Fen Lisesi” sayesinde LGS sınavından üst düzey puan alarak fen lisesine gitmeyi hak eden öğrencilerimizin daha nitelikli eğitim almaları sağlanacaktır. Bu sayede Yarımada’nın ve Muğla’nın eğitim kalitesi daha da yükselecektir. Yapılan bu protokolün, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak” hedefine hizmet eden eğitim gönüllüsü hayırseverlerimize örnek olmasını dileriz.İş insanı Sayın Bülent Eczacıbaşı’na ilçemize kazandıracağı Fen Lisesi kampüsü için ve eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

 

Tarih: 24-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum