içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrumspor Voleybol Şubesi açıldı

Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrumspor Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Dağoğlu, Antrenör Adnan Kıstak ve Bodrumspor Yönetim Kurulu Üyesi Hadi Türk ve basın mensuplarının katılımı ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor Voleybol Şubesi açılışının basın toplantısı Belediye Trafo Kafe’de gerçekleşti.

Bodrumspor Voleybol Şubesi açıldı
Haberi Sesli Dinle

Bodrumspor Voleybol takımının antrenörlüğünü üstlenen Milli takım antrenörü Adnan Kıstak yönetiminde olacak takımının kursları, Bodrum’da ücretsiz gerçekleştirilecek.

Bodrumspor Voleybol Takımıyla özellikle Bodrum’da okullarda okuyan çocukları yetiştirip dünya ligine katılmalarını sağlamanın önemli olduğunu ifade eden Aras “Bodrum’un geleceğine bir imza atmak için toplandık. Bodrumspor yönetimi ile beraber yaptığımız görüşmelerde Adnan Hocamızın da girişimleri ile Bodrumspor Kadın Voleybol şubesini açma konusunda çalıştık. Arkasından şu anda Bodrumspor Kadın Voleybol Şubesini burada basın toplantısı ile lanse etmek için toplandık. Voleybolda  hedefimiz Avrupa Kupaları olacak” dedi. Antrenör Adnan Kıstak, “ Bölgesel lige katılacağız. Haziran ayında Bodrum’da büyük bir şölen olacak. Maçlarda ünlü kişiler de oynayacak. Yarımada ve çevre illerdeki bütün gençleri burada toplamak istiyoruz. Başarılı çocuklara burslar alacağız” dedi. Bodrumspor Voleybol Şube Sorumlusu Mehmet Dağoğlu, “Gençlerimizi milli takımlarda temsil edecek, süper lige çıkacak bir takım yaratacağız. Buna inanıyoruz” dedi.

Tarih: 30-12-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum