içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrumspor şampiyonluğunu kutladı

TFF 2. Lig play-off final maçında Karacabey Belediyespor'u mağlup ederek TFF 1. Lig'e yükselen Bodrumspor şampiyonluk kutlamasını bugün yaptı. Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen ve yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı kutlamada konuşan kulüp başkanı Rıza Karakaya “Süper Amatör’den 1. Lige çıkıp 4. Kupa aldık. Önümüzdeki yılda Süper Lig'e çıkarak 5. Kupayı ilçemize kazandıracağız” dedi.

Bodrumspor şampiyonluğunu kutladı
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın futbolda başarı grafiği gittekçe yükselen ve Pazar günü İzmir’de oynanan TFF 2. Lig play-off final maçında Karacabey Belediyespor'u mağlup ederek TFF 1. Lig'e yükselen Bodrumspor şampiyonluk kutlamasını bugün yaptı. Belediye Meydanı’nda düzenlenen kutlamaya kulüp tesislerinden üstü açık otobüs ile halkı selamlayarak gelen yeşil beyazlı futbolcular ve teknik heyet meydanda kurulan sahnede halka tanıtıldı.

 

8 BİN KİŞİ COŞKU İÇERİSİNDE İZLEDİ

Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, Onursal Başkan Fikret Öztürk, CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Aras, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetinde katıldığı kutlamayı yaklaşık 8 bin taraftar ellerinde bayraklarla coşku içerisinde izledi.

 

 

KARAKAYA HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Şampiyonluk Kupası ile birlikte açıklama yapan kulüp başkanı Rıza Karakaya “ Bizler ilçemize ve takımımıza taraftarımıza inandık ve mahçup olmadık. Süper Amatör lig’den 1. Lig’e çıkmayı başardık ve 8 yılda ilçemize 4 kupa getirdik. Hedefimiz her zaman ileriye yönelik oldu. Şimdide hedefimiz önümüzdeki yıl kupayı ilçemize getirerek Süperlig’e çıkmak, başaracağımızdan eminiz” diye konuştu.

 

 

AHMET ARAS HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLAR LİGİ, NEDEN OLMASIN

Şampiyonluk kutlamasında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Aras, 1. Lige çıkmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, Fikret Öztürk, Rıza Karakaya, kulüp yönetimi, teknik ekip, taraftarlar ve futbolculara teşekkür etti. Aras “Biz Bodrum olarak her zaman liderliği düşündük, 1.liği dündük ve kazandık. Asla 2. Veya 3. Lük aklımızın ucundan bile geçmedi. Bu nedenle önümüzdeki yıllarda hedfimiz önce süper lig ardından Şampiyonlar Ligi olacak, hep birlikte el ele verirsek takımımızı desteklersek neden olmasın” diye konuştu.

 

KOCADON’U UNUTMADI SAHNEYE ÇAĞIRDI

 Aras konuşması sırasında eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’uda sahneye davet ederek “Mehmet başkanımızında bu kulüpte çok emeği var, üstelik 1 numarayı başarı ile temsil etti, bu başarıda ilçede herkesin payı var” ifadelerini kullandı.

 Kutlamalar Murat Dalkılıç konseri ile devam etti.

 

 

Tarih: 01-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum