içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrumspor Adana’dan galibiyetle dönüyor

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan Bodrumspor maçı 2-1 kazandı. Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir “Oynadığımız oyun bizi tatmin etmedi. Doğrularımızı daha fazlalaştırmamız gerekiyor çünkü bizim oyunumuz bu değil. Kazandık, mutluyuz. Sıralamadaki yerimizi de koruduk ama oyun olarak özellikle iki haftadır iyi oynamadığımızı düşünüyorum.” dedi.

Bodrumspor Adana’dan galibiyetle dönüyor
Haberi Sesli Dinle

TEKNİK DİREKTÖR YİNE HAKEMLERİ SUÇLADI

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan  Bodrumspor maçı 2-1 kazandı. Bodrumspor’un gollerini Kenan Özer 21. Dakikada Amuni Umar 89. Dakikada attı. Adanaspor’un golü ise 61. Dakikada Lamin Jallow’dan geldi.

 Maçtan sonra açıklama yapan teknik direktör Taşdemir, “Benim gördüğüm pozisyona göre ilk yarı on kişi kalmamız gerekiyordu ama bütün hakemlerimizin takdirleri farklı oluyor. Standart bir görüşleri olmuyor, bu beni rahatsız ediyor. Bizim de canımız yandı geçen hafta. Bu hafta da Adanaspor’un canının yandığını düşünüyorum. Çünkü çok erken dakikada on kişi kalacaktık. Maçın dönüm noktasının o olduğunu düşünüyorum. Ama oyunun geneline baktığımızda sadece kazanma arzusu olan bir takım vardı. İyi oynamasak da kazandık ve 3 puan aldığımız için mutluyuz.”dedi

Bodrumspor maç fazlası ile 38 puanla ligde 3. Sıraya yükseldi. Yeşil beyazlı ekip 5 Mart 2023 tarihinde Bodrum Şehir Stadı’nda saat 13.30’da Erzurumspor ile karşılaşacak.

 

 

Amini Umar

Tarih: 29-01-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum