içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrumlu Galatasaraylılardan liseli öğrencilere kütüphane desteği

Muğla’nın bodrum ilçesinde Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği yönetimi Gümbet Mahallesi’ndeki 603 öğrencinin eğitim gördüğü liseye kütüphane yaptırdı. Kütüphanenin açılışı bugün törenle yapıldı. Dernek Başkanı Cankat Boylu “Sadece sporda değil eğitimin her alanında gençlerimize, çocuklarımıza her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bodrumlu Galatasaraylılardan liseli öğrencilere kütüphane desteği
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde üç yıl önce kurulan Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cankat Boylu ve dernek başkan yardımcısı Nazif Barlas ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Esen, Osman Nuri Akmehmet, Mustafa Uygun ve Anıl Turan üye ve taraftarların destekleriyle Gümbet Mahallesi’ndeki Ayşegül Sevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi’ne kütüphane yaptırdı.38 öğretmen ve 603 liseli öğrencinin eğitim gördüğü okula yapılan Bodrum 1905 Galatasaraylılar Kütüphanesi’nin açılışına okul müdürü Mustafa Çınar ve öğretmenlerde katıldı.

 

 

SADECE SPORDA DEĞİL EĞİTİMİN HER ALANINDA DESTEK OLACAĞIZ

Törende konuşan Dernek Başkanı Cankat Boylu “Türkiye’nin dünyada bilinen en büyük markası Galatasaray’ı Bodrumda ve bulunduğumuz her yerde camiamıza yakışır bir şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz. Amacımız sadece maçlarda takımımızı desteklemek değil, yaşadığımız çevreye faydalı olmaya çalışıyoruz ve sosyal projelere çok önem veriyoruz. Bugün okul yöneticilerimizin beyin çağrısına kulak verip kütüphane kurulmasını sağlayarak, okul kütüphanesinin faaliyete geçmesi için maddi manevi emek harcayan tüm Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Geçen hafta, daha önce Bodrum’da misafir ettiğimiz Şanlıurfa Kız Hentbol Takımından yardım talebi geldi ve onlarda çok kısa sürede dernek üyelerimizin katkılarıyla sportif malzeme desteği sağlandı. Gençlerimizin çocuklarımızın sadece spor alanında değil eğitimlerinin her alanlarında yanlarında ve destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

 

Tarih: 29-12-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum