içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrumlu atletlerden Kaş Maratonu’nda 7 madalya

Antalya’nın Kaş ilçesinde Pazar günü düzenlenen Kaş Yarı Maratonu yarışmalarına katılan 7 Bodrumlu atlet 5 birincilik,1 ikincilik ve 1 üçüncülük madalyası ile döndü.

Bodrumlu atletlerden Kaş Maratonu’nda 7 madalya
Haberi Sesli Dinle

Antalya’nın Kaş ilçesinde bu yıl üçüncü kez düzenlenen Kaş Yarı Maratonu ve 12 Km. yarışmasında 11 ülkeden yaklaşık 600 sporcu katıldı. Kaş yarımadasının bol yokuşlu zorlu parkurunda düzenlenen yarışmaya Bodrum’dan katılan atletlerden 16 yaşındaki Mihraç Ayan (Gaziemir Belediye Spor)  büyük Kadınlar kategorisi genel klasmanında 1. Olarak büyük başarı elde ederken, yine 12 km yarışmasına katılan Benhür Öncel (Gaziemir Belediyesi Spor kulübü)  genel klasmanda 2., Fatma Anter (İZMAK)  50 yaş kategorisinde 1., Nursel Çakmak  (İZMAK) 60 yaş kategorisinde 1., Erol Kaplan 60 yaş kategorisinde 1., Yaşar Anter  (İZMAK) 60 yaş kategorisinde 2.  oldu.

21 km. yarışmasında Veysel Uyanık 50 yaş kategorisinde 3. Lüğü elde etti. Yarışmalardan sonra sporculara madalya ödülleri verildi. Bodrumlu atletler bundan sonra yapılacak olan Tarsus Yarı Maratonu ile Adana Yarı Maratonu’na hazırlıklara başladıklarını söylediler.

 

Mihraç Ayan 1. oldu

 

Mihraç Ayan 1.  Benhür Öncel 2. oldu

 

Fatma Anter 1. oldu

 

Veysel Uyanık 3. oldu

Tarih: 10-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum