içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrumdaki ünlü sanatçılar depremzede çocukların eğitimi için sahne alacak

Merkezi Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen büyük depremde ailesini kaybeden çocukların eğitimi için konser düzenlenecek Konserde ünlü isimler sahne alacak.

Bodrumdaki ünlü sanatçılar depremzede çocukların eğitimi için sahne alacak
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde  “Deprem Geleceğimizi Yıkmasın” kampanyası kapsamında düzenlenecek olan ve ünlü isimlerin bulunacağı konserin bilgilendirme toplantısı yapıldı.  Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BESİAD Başkanı Neslihan Nazlıoğlu, , konser etkinliğine katkı sunacak olan sanatçılardan Yonca Evcimik, Jehan Barbur ve Olgun Şimşek katıldı.

 

ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALACAK

10 Haziran tarihinde düzenlenecek ve  Zülfü Livaneli, Sertab Erener, Suzan Kardeş, Jehan Barbur, Olgun Şimşek, Yonca Evcimik gibi ünlü isimlerin sahne alacağı konserin  tüm gelirinin depremde ebeveyn kaybı yaşayan çocukların eğitimine katkı sağlayacağı belirtildi. Kampanya kapsamında ebeveynlerini yitirmiş çocukların psikolojik, akademik, sosyal ve maddi olarak lise sonuna kadar destekleneceği ifade edildi.

 

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’un kültür ve sanatına katkıda bulunan tüm sanatçılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında böyle bir organizasyonun parçası olmaktan gurur duyduklarını belirtti. Deprem bölgesine ilk günden bu yana yapılan desteklerden de söz eden Başkan Aras, “Bodrum’un vicdanı orada çok net hissedildi. Biz de bununla gurur duyduk” diye konuştu. Tamamen insani duygularla orada olduklarının altını çizen Aras, depremzedeler yararına birçok ilde gerçekleşecek olan etkinlikler için ilgililere teşekkür etti. Bu ve benzeri kampanyalara Bodrum Belediyesi olarak her zaman destek olacaklarını söyledi.

 

Tarih: 06-06-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum