içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum’un spor tesislerinin Bodrumlu sporcuya kapatılmasını da gördük

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Çiftlik Mahallesi’ndeki futbol sahası ve tesislerinin bugün Bodrumlu iki kulübün yapacağı maç öncesi kapatılması ve maçın yaptırılmaması spor camiasında teki ile karşılandı.

Bodrum’un spor tesislerinin Bodrumlu sporcuya kapatılmasını da gördük
Haberi Sesli Dinle

Bodrum’un Çiftlik Mahallesi’nde Bodrum Belediyesi ve Yalı Belediyesi’nin katkıları ile yapılan Bodrumspor Futbol Kulübü’nün antrenmana sahasında bugün yapılması gereken amatör küme maçının tesis kapılarının kilitlenmesi ve sahanın açılmaması üzerine ertelendiği belirtildi. Sahaya giremeyen amatör futbolcu ve hakemlerin tepki gösterdiği iddia edildi. Çiftlik Mahallesi’nde yaşayan evli ve iki çocuk babası Ali Demir “Böyle bir olayla ilk kez karşılaştık. Bodrumlunun parası, belediyelerin parası ile yapılan tesisler hem halka hemde Bodrumlu sporculara ve takımlara kapatıldı. Kulüp özelleştirilmiş olabilir. Bodrumspor bir zamanlar Bodrumlunun takımıydı, artık öyle değil. Muhtemelen Bodrumspor kulüp yönetimi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasındaki bir anlaşmazlık nedeni ile bu sorun yaşanmıştır. Ancak spor tesislerinin halka ve Bodrum’un yerli sporcusuna kapatılmasına kadar gelen süreçte gözlerini yuman, sorumluluk almayan kişileride affetmiyoruz. Bodrum’un değerleri böyle yok ediliyor. Kızılağaç’ta Çiftlik Mahallesi’nde tek bir sponr tesisi vardı, oda halkı, Bodrumlu sporcuya kapatıldı” diye konuştu.

Bir vatandaş ise bu olayların özelleştirmeden ve Bodrumsponr hisselerinin satılarak yönetimin değişmesinden sonra kaynaklandığını, resmen kulübe ait olan tesislerin kulübün kullanımına ait olduğunu belirtti.

Konu ile ilgili Bodrumspor ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden açıklama gelirse aynen yayınlayacağız.

 

 

Tarih: 10-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum