içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum'un önde gelen isimleri coronavirüse yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde önemli iş insanı ve yardımcılarının coronavirüse yakalanması iş dünyasını şok etti. Bodrum TÜRSAB Yürütme Kurulu Başkanı Yüksel Aslan “Dün sabah testim pozitif çıktı. Birçok iş insanı arkadaşımızın da öyle, şu anda evde dinleniyorum, herkesin bu konuda çok dikkatli ve tedbirli oması gerekir, yapılan uyarıları ciddiye alın” dedi.

Bodrum'un önde gelen isimleri coronavirüse yakalandı
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde birçok dernek ve oda başkanının coronavirüs testlerinin pozitif olduğu ortaya çıktı. Haftalık vaka sayısının yüzde 500 oranında arttığı iddia edildi.

 

ODA BAŞKANLARI CORONAVİRÜS OLDU

Bodrum Belediye Başkanı Yardımcısı ve CHP’li Meclis Üyesi Avukat İlknur Ülküm Seferoğlu, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve oda çalışanlarının bir bölümünün coronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle evlerinde istirahate çekildikleri ve ilaç tedavilerine başlandığı belirtildi.

 

 

TÜRSAB BAŞKANI CİDDİ UYARILARDA BULUNDU

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Yüksel Aslan yaptığı açıklamada “Birkaç gün önce grip olmuştum, dün şüphelenip test yaptırdım, testim pozitif çıktı. Bilim insanlarının uyarılarını ciddiye almak gerekir, herkesin bu konuda çok dikkatli ve tedbirli olması gerekir, yapılan uyarıları ciddiye alın, tehlike geçmedi” diye konuştu.

Bodrum Ticaret Odası’nda bazı çalışanlarında test sonuçlarının pozitif çıktığı öğrenildi.

Bodrum’da geçtiğimiz haftalarda coronavirüs sayısı 25-30’larda seyrederken bu hafta içerisinde 130-140’lara çıktığı belirtildi.

 

 

 

 

Tarih: 29-12-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum