içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum Sağlık Vakfı yönetimi Muğla ili ziyaretlerini gerçekleştirdi

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban ve yönetim kurulu üyeleri Muğla ilinde gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bodrum Sağlık Vakfı yönetimi Muğla ili ziyaretlerini gerçekleştirdi
Haberi Sesli Dinle

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, Başkan Yardımcısı Yılmaz Algül, Yönetim Kurulu Üyeleri Ülker İnan, Murat Önder, Hülya Kocadon, Sadife Akdolu ve Kurum Müdürü İlknur Şengül , 9 Mart Perşembe günü, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Çevre Şehircilik İl Müdürü Ömür Özdil ve Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde engelli bireylerimizin topluma kazandırılmasına yönelik yapılan faaliyetler, eğitim ve fizyoterapi çalışmaları, atölye çalışmaları ve kurum işleyişi ile ilgili bilgilerin ve ileriki tarihlerde gerçekleştirilmesi planlanan projeler görüşüldü. Kolektif bir çaba ile edindiğimiz sürdürülebilir başarımızda emekleri olan Valimiz Orhan Tavlı, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, İl Emniyet Müdürümüz Süleyman Suvat Dilberoğlu, Çevre Şehircilik İl Müdürümüz Ömür Özdil ve Tarım ve Orman İl Müdürümüz Barış Saylak Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nı gelecek dönem proje, faaliyet ve etkinliklerinde desteklerinin sürdüreleceğini belirttiler.

Yönetim kurulu, Valiliğimiz başta olmak üzere tüm birimlere vakfımıza sundukları destekler için teşekkürlerini ileterek, öğrencilerimizin yaptıkları seramik ürünlerden oluşan hediyeleri takdim ettiler.

 

 

Tarih: 16-03-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum