içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum İş insanları: Bodrum’da kazanılan Bodrum’da bırakılmalı

Bodrum’da yeni kurulan Bodrum İş İnsanları Derneği 50 üye ile kuruluşunu tamamladı. Dernek Başkanı Mete Yılanlı yaptığı açıklamada “Bodrum’a gelip yerleşerek iş kuran ve para kazanan iş insanlarının bu kentin sorunlarına sahip çıkmalarını ve burada kazandıklarını bu kente yatırım olarak bırakmaları görüşünü savunuyorum. Kentin marka kalitesini arttırmak birinci amacımız olacak” diye konuştu.

Bodrum İş insanları: Bodrum’da kazanılan Bodrum’da bırakılmalı
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 50 iş insanının bir araya gelerek kurdukları Bodrum İş İnsanları Derneği’nin tanıtım toplantısı düzenlendi. Dernek Başkanı Mete Yılanlı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda derneğin amaçları ve hedefleri anlatıldı.

 

BODRUM’DA KAZANILAN BODRUM'A YATIRILMALI

Dernek başkanı Yılanlı yaptığı açıklamada Bodrum’un bir dünya markası olduğunu bu nedenle ülkenin dört bir yanından gelen onlarca iş insanının burada yatırım yaparak kentin ekonomisine  katkıda bulunduğunu belirterek “Öncelikli amacımız burada yaşayan, burada parasını kazanan iş insanlarının ilçenin ekonomisine katkıda bulunmak için bu kentten kazandığını buraya yatırım olarak kullanılmasını sağlamak. Biliyoruz ki bu kentin markasını doğasını, tarihini, kültürünü kullanarak kazandıkları ekonomiyi kentin gelişimine katkıda bulunmaları gerektiğine inanıyoruz” dedi.

 

 

SOSYAL PROJELERE DESTE OLACAĞIZ

Yılanlı kentin sorunlarına gerekirse yerel yönetimin çalışmalarına her türlü desteği vereceklerini belirterek “Burada yaşıyoruz. Paramızı kazanırken bu kentin markasını kullanıyoruz, kazandığımızı yine bu kente yatırım olarak dönmesini sağlarken her türlü sosyal projeye destek vereceğiz. Birlikte hareket edip, birlikte daha güçlü ve bu kente daha yararlı olmak için bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

Yönetim ve Denetim kurulu Burak Aslanpınar, Emre Yıkmaz, Erdal Cindoruk, Mustafa Öztabak, Tolga Algül, Ece Yıkmaz, Anıl Alparslan, Asiye Poyraz, Cansu Demiral, Güray Kapusuzoğlu, İsmail Karaşehirli, Kaan Çığsar, Mehmet Şahin Şevk, Mustafa İlker, Bahadır Akın, Barış Özçelik, Emin Uzunoğlu, Ersin Ürün ve Volkan Şahin’den oluştu.

Tarih: 14-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum