içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum, havalı tüfekli kedi katilinin peşinde

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kedileri havalı tüfekle vurarak öldüren kişi hayvanseverleri isyan ettirdi. İki sahipli kedi ise son anda fark edilerek veterinere götürülüp kurtarıldı.

Bodrum, havalı tüfekli  kedi katilinin peşinde
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı turistik Gümbet Mahallesi’nde yaklaşık iki haftadır bir kişinin havalı tüfekle ateş ederek kedileri öldürmesi hayavnseverlerin sert tepkisine neden oldu.

HAVALI TÜFEKLE MAHALLEDE KEDİ KATLİAMI YAPIYOR

Son olarak  İsmet İnönü Caddesi’nde geçen hafta vücudunda yara izleri olan ölü bir kedi bulunmasının ardından  kedisi “Futzi”yi yaralı halde ve hareket etmekte üçlük çekerken  bulan 61 yaşındaki Serpil Schmidtke, kedisini veterinere götürdü. Çekilen röntgen sonrası 7 yaşındaki erkek kedi “Futzi”nin vücudunda, 2 adet havalı tüfek saçmasının olduğu görüldü. Kedi ameliyata alınırken çok derine inen saçmaların çıkarılmaya çalışılması durumunda felç kalma riski olduğu için saçmalar çıkarılmadı.

 

KEDİ KATİLİ DAHA ÇOK KEDİ ÖLDÜRMEDEN BULUNSUN

Kedisinin Yaşamının geri kalanını vücudunda saçmalarla geçireceğini belirten Serpil Schmidkte “Geçen günlerde aynı şekilde öldürülmüş kediler bulduk. Birisi mahallede resmen havalı tüfekle kedi avına çıkmış. Benim 5 kedimden birisi yaralandı vücudunda saçmalar var. Bu caninin bir an önce bulunması için güvenlik güçlerine durum bildirdik. Bu cani daha çok kediyi öldürmemesi için bir an önce yakalanması gerekir” dedi.

 

 

Tarih: 08-06-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum