içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum Halk Süt Projesi’nde ücretsiz süt dağıtımı devam ediyor

Bodrum Belediyesi, “Bodrum Halk Süt Projesi” kapsamında 2 ile 5 yaş arasındaki ihtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz süt dağıtımına devam ediyor.

Bodrum Halk Süt Projesi’nde ücretsiz süt dağıtımı devam ediyor
Haberi Sesli Dinle

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından uzun ömürlü pastörize edilmiş 1 litrelik sütler, ihtiyaç sahiplerine koliler halinde teslim ediliyor. Dağıtımlar, bir çocuğun iki aylık sütünü karşılayacak şekilde gerçekleştiriliyor.

 

ÇOCUKLARIN SAĞLIKLI GIDAYA ULAŞMALARI EN TEMEL HAKLARI

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nde Gıda Mühendisi olarak görev yapan ve halk süt dağıtımının planlamasını gerçekleştiren Müzeyyen Meriç Özçelik, “Saha içinde çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Çocukların sağlıklı gıdaya ulaşması en temel hakkı. Onları halk sütle buluşturabilmek bizleri mutlu ediyor.” dedi. 

Haftada 1090 çocuk ücretsin süt temininden yararlandığı belirtildi.

 

 

ÇOCUKLARIMIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Gerçekleştirmiş olduğumuz projelerin en önemlilerinden biri olarak gördüğümüz Bodrum Halk Süt Projesi ile çocuklarımızın gelişimi için ihtiyacı olan sütü onlara ulaştırıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Çocuklarımızla ilgili her proje bizim için çok kıymetli” şeklinde konuştu.

2-5 yaş arası ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılan Bodrum Halk Süt, Bodrum’un tüm mahallelerinde planlı bir şekilde dağıtılacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, mahalle muhtarlarına başvurarak süt talebinde bulunabilecek.

Tarih: 07-10-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum