içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum Gönüllüsüyüz ve Birlikte Güçlüyüz

Bodrum Gönüllüleri, Geleneksel 1. Sivil Toplum Dernek ve Platformları Değerlendirme Yemeği Yalıkavak Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Bodrum Gönüllüsüyüz ve Birlikte Güçlüyüz
Haberi Sesli Dinle

Şehrini sahiplenen ve daha iyi bir Bodrum hayal eden, kendisine, ailesine, sevdiklerine değer katan ve gönüllü olarak herkesin fark yaratabildiği, birlikte büyüdüğü bir platform olma hedefiyle yola çıkan Bodrum Gönüllüleri platformu, Bodrum STK'larını bir araya getirdi. Kalpleri Bodrum için atan ve sahiplendikleri alanlarda Bodrum'a değer katmayı hedefleyen STK'lar bu ilk toplantıdan sonra sıklıkla bir araya gelerek projelerinde birbirlerine destek olma sözü verdiler.

 

Bodrum'a katma değer sağlamak isteyenlere seslenmek ve hayata geçirmek istedikleri projeleri gerçekleştirmelerine imkân sunmak amacıyla bu ilk toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade eden Bodrum Gönüllüleri Kurucu Koordinatörü Taner Akbal, "Türkiye’de bir ilk olan kent gönüllüleri platformumuzla dünyadaki tüm metropollere de örnek olacak yapıya ulaşmayı hedefliyoruz. Gönüllüler olarak birbirimize örnek olmanın önemini, en ufak çabayla bile fark yaratabildiğini, katma değer sağlandığını biliyoruz. Tüm STK'lar gönüllüdür. Biz hepimiz birer Bodrum Gönüllüsüyüz ve birlikte güçlüyüz. Bodrum Gönüllüleri, herkesi birleştirir ve harekete geçirir. Bodrum’un vazgeçilmez değerli bir parçası olarak, insana değer veren, takım çalışmasını seven, çözüm üreten ve katma değer sağlayan herkes Bodrum Gönüllüsü’dür." dedi.

 

 

Bodrum’un tüm gönüllülerini, tüm sivil toplum kuruluşları yeniden 15 gün sora bir çalıştay ile bir araya gelecek. Tüm sivil toplum kuruluşlarının katılımına açık olacak çalıştayda, gönüllülük esasları, Bodrum’un tüm sorunları ve yapılması planlanan etkinlikler masaya yatırılacak. Aynı zamanda tüm gönüllülerin kullanabileceği ve özellikle ihtiyaç anında koordine olabilmek için kullanılacak dijital bir platform çalışması da Bodrum Gönüllüleri liderliğinde başlatılacak.

Tarih: 16-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum