içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum’da ünlülerin bir araya geldiği gece hayran bıraktı

Bodrum Mandarin Oriental Hotel'de düzenlenen ve ülke genelinde 500'e yakın iş insanı üyesi bulunan Leaders'ın sınırlı sayıda katılımcı üyeleri ile düzenlediği ''Yaz'a Veda '' etkinlik gecesi sıcak ve güzel bir ortamda gerçekleştirildi.

Bodrum’da ünlülerin bir araya geldiği gece hayran bıraktı
Haberi Sesli Dinle

Kübalı Dans ve Müzik Grubu'nun sahne aldığı gecede, katkı sunan işletmelere ödüller verildi. Leaders Cxo Başkanı Cenk Dağcı ve Klass Magazin Muammer Kapucuoğlu iş ortaklığında, Majorca Tiffany  (Estetica Seramica)  ana sponsorluğunda Mandarin Oriental Bodrum’da Yaza veda partilerini 10 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirdiler .Casa Musica Cuba temalı özel davetlilerin katıldığı partide  El Corazon De Cuba grubu canlı performans gösterirken  DJ Serhan Sabanlar konuklara güzel anlar yaşattı.

 

Geceye katılanlar arasında cemiyet, sanat, bilim ve iş dünyasından seçkin isimler arasında Erkan Özerman , Şuayip Dağıstanlı, Zuhal Mansfield , Benan Kurtuluş Saraç , Ayse Adile Namiosmanoğlu ,Ayten Sofia Kunter, Bige Han Osmanoğlu, Yasemin Zanbak , Serkan Önem , Sevgi Ataman, Can Kakmacı, Hakan Aydın , İlker Mengi , Aras Seyrekoğlu, Emine Töredi, Ayşe&Erol Matur,Nezihe Kılınç Mehmet Öztürk , Serkan İlaldi , Recep&Nazan Boy , Merve Boy, Mehmet Altındağlı, Barbaros Güneş, Ahmet Faruk Urfalı, Volkan Çolakoğlu, Ismail Gökçen, Yeşim Oral  gibi vardı. Geceye katkıda bulunanlara  ödül plaketlerini Cenk Dağcı ve Muammer Kapucuoğlu takdim etti. Gecede Bodrum’un en önemli yat kiralama markalarından biri olan Barbaros Yat’a ait 40 özel tekneden biri olan  41 metre uzunluğunda özel yapım  BABYLON guletinde sabaha kadar kutlama yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

Tarih: 13-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum