içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum'da bayram tatilinde yerli turistler "Kalabalık ama güzel"

Kurban Bayramı’da tatile gelen vatandaşlar sahilleri doldurdu. Son bir haftada tıkanan Bodrum cadde ve sokakları ise normal trafik akışına döndü.

Bodrum'da bayram tatilinde yerli turistler
Haberi Sesli Dinle

SAHİLLERDE ADIM ATACAK YER KALMADI, CADDELER BOŞALDI

 

Son iki hafta içerisinde İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerden Bodrum’a gelenlerin oluşturduğu yoğun trafik nedeniyle trafik sorunu kabus haline gelirken, bugün cadde ve sokaklar boş kaldı, trafik neredeyse yok denilecek kadar azaldı. Hava sıcaklığının 39 derece deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece ölçüldüğü ilçede sahillerde adım atacak yer kalmadı. Tatilciler erken saatlerden itibaren sahillere akın etti.

 

 

SU SPORLARI YAPIP MAVİ YOLCULUĞA ÇIKTILAR

 

Bazı tatilciler bol bol su sporları yaptığı eğlendi. Bazı tatilciler ise Bodrum limanından hareket eden günübirlik tur tekneleri ile mavi yolculuğa çıkarak Kara Ada, Akvaryum, Haremtan, Orak Adası, Tavşan Burnu ve Kissebükü koylarını gezdiler.

 

 

KALABALIK AMA GÜZEL

 

İstanbul’dan bir arkadaşı ile 5 günlük tatile gelen ve Gümbet’te bir otelde kalan üniversite öğrencisi Yunus Emre Birben “Bodrum beklediğimden daha kalabalık. Gelene kadar çok sıkıntı yaşadık ama eğlenceli. Sahiller beklediğim kadar kalabalık değil. Ama kendimi biraz yurtdışına tatile gelmiş hissediyorum. Çünkü Türk çok az var. Ama gerçekten kalabalık. Her şeye rağmen çok güzel.” diye konuştu.

 

 

Eşi ve 4 yaşındaki oğlu ile Ankara’dan tatile gelen Tuğba Çeli ise “Bodrum’a yıllardır tatile geliyoruz. Bodrum’u seviyorum. Normalde bayramda gelmeyi çok tercih etmiyorum. Bu sefer mecbur kaldığım için bayramda geldim. Çok kalabalık. Geçen sene tatil yapamamıştık, oğlumda ufak 4 yaşında. Pandemiden sonra tatil yapmak çok güzel.” dedi.

 

Tarih: 22-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum