içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum’da 114 okulda 30 bin öğrenci eğitime başladı

Bodrum’da bugün 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı törenlerle başladı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu’nda öğrencileri ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diledi. Öğleden sonra ise veliler okula yeni başlayan çocuklarını almak için okullara akın etti. 114 okulda yaklaşık 30 bin öğrenci ders başı yaptı.

Bodrum’da 114 okulda 30 bin öğrenci  eğitime başladı
Haberi Sesli Dinle

Bugün okulların açılması ile öğrenci ve velilerde yeni ders yılının heyecanı başladı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı başlangıcı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal ile birlikte Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. 

Aras, yeni eğitim öğretim yılına başlayan bir sınıfa girerek “Tarihi Atatürk’le Yaşamak” ve Bodrum’un tarihini anlatan kitabı öğrencilere hediye etti. 

Okul öğretmenleriyle de bir araya gelen Aras, kendisinin de ilk öğretime bu okulda başladığını belirterek, “Hepinize çok teşekkür ediyorum, güler yüzünüzle pazartesi günümüzü şenlendirdiniz. Çocuklarımızın da güzel sesleriyle keyiflendik. Benim de eğitim hayatına başladığım okul burası. Her birinize emekleriniz ve sabrınız için teşekkür ederken başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmenizi diliyorum.” dedi.  Öğleden sonra ise okul önünde okula yeni başlayan çocuklarının heyecanını paylaşan veliler renkli görüntüler oluşturdu.

Muğla genelinde ise 12.935 yönetici ve öğretmen ile yaklaşık 165 bin öğrenci eğitim öğretim yılına başladı

 

 

 

Tarih: 12-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum