içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum ÇYDD’nin 30. Yılı coşku ile kutlandı

ÇYDD Bodrum Şubesi’nin 30. Yılı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Dernek Başkanı Meral Saraçbaşı “30 yılda 2 binin üzerinde çocuğa burs verip eğitimlerini sağladık, halen 233 öğrenciye burs ve eğitim olanağı, kurslar veriyoruz, bu gurur hepimizin” diye konuştu.

Bodrum ÇYDD’nin 30. Yılı coşku ile kutlandı
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki ÇYDD Bodrum Şubesi 30. Kuruluş yıldönümünü Herodot Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki etkinliklerle kutladı. Etkinliğe katılan ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, “Türkan ve Ayşe – Otuz Yıllık Yol Arkadaşlığının Hikâyesi” kitabını imzaladı.

 

ÖĞRENCİLER BEN ANADOLU İSİMLİ OYUNU SERGİLEDİ

ÇYDD Bodrum şubesinin çalışmalarının sergilendiği “Anılarla 30 Yıl” başlıklı bir fotoğraf sergisinin de yer aldığı kutlama etkinliğinde ÇYDD Gençlik Birimi’ndeki lise öğrencileri Gülsay Akdaş, Nisan Yaşın ve Irmak Arslan’ın hazırlayıp sahneye koyduğu  “Ben Anadolu” tiyatro gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.

 

 

2 BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİNİN EĞİTİMİNİ SAĞLADIK

ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı “30 yılda 2 binin üzerinde çocuğa burs verip eğitimlerini sağladık, halen 233 öğrenciye burs ve eğitim olanağı, kurslar veriyoruz, bu gurur hepimizin. Bodrum’da eski öğretmenler, eğitimciler ve iş insanları gerekli olan her türlü desteği veriyor. Bizlerde birer eğitimci olarak çocuklarımız için elimizden ne geliyorsa nefesimiz yettiğince devam edeceğiz. Türkel Minibaş’ın dediği gibi , merdiveni doğru dayamaktan, Türkan hocamın dediği gibi, çözümün bir parçası olmaktan, hep mutlu olacağım” dedi.


 

 

 

Tarih: 13-05-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum