içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum Belediyesi personeline promosyon müjdesi, 819 personel yararlanacak

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Belediye A.Ş. çalışanlar için promosyon protokolü imzaladı. Belediye çalışanlarının maaşlarının yatırılacağı banka ve personele ödenecek promosyon miktarının belirlenmesi amacıyla yapılan ihaleyi, en yüksek maaş promosyonu ödemeyi teklif eden Yapı Kredi Bankası Bodrum Karya Şubesi kazandı.

Bodrum Belediyesi personeline promosyon müjdesi, 819 personel yararlanacak
Haberi Sesli Dinle

Bodrum Belediyesi ile Yapı Kredi Bankası Bodrum Karya Şubesi arasında Bodrum Belediye AŞ personeli için toplantı salonunda 3 yılı kapsayan sözleşme imzalandı. Törene Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Yapı Kredi Bankası Bodrum Karya Şubesi Müdürü Sevil Özcan, Ticari Portföy Yöneticisi Seval Basan ile Belediye AŞ Genel Müdürü Faruk Ulusoy katıldı. Aras, ilk maaş döneminde promosyon ödemelerinin personellerin hesabına yatırılacağını belirterek “Artan yüksek enflasyon ve ağır ekonomik koşullar altında hayatlarını sürdürmeye çalışan personelimize bir nebze katkı sunacak olan promosyon anlaşmasını imzalamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

 

819 PERSONEL YARARLANACAK

Faruk Ulusoy,“3 yıllık anlaşma gerçekleştirdik. Promosyon anlaşması ile personel başına 13 bin 50 TL bir kerede ödeme yapılacak. Bodrum’da yapılan en yüksek promosyon ihalesini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Anlaşma yaptığımız başlangıç personel sayımız 739 idi. Ama bunun üzerine %10’a kadar daha ilave yapabiliyoruz. Yapı Kredi’nin vereceği promosyon ile yaklaşık 819 personelimiz promosyondan faydalanabilecek. Tüm personelimize hayırlı olsun” dedi.

Tarih: 22-06-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum