içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum Belediyesi’nden üniversite öğrencilere ulaşım desteği

Muğla Güzel Sanatlar Lisesi’nde okuyan Bodrumlu öğrencilerin yaklaşık üç araç değiştirerek hafta sonları ailelerinin yanına giderken sıkıntı yaşadıklarını bildirmesi üzerine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatı doğrultusunda çalışma yapıldı.

Bodrum Belediyesi’nden üniversite öğrencilere ulaşım desteği
Haberi Sesli Dinle

Bodrum Belediyesi yetkilileri öğrenci velileriyle toplantı düzenledi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile öğrencilerin Muğla-Bodrum arasındaki ulaşımın sağlanması için gerekli çalışmayı ivedilikle gerçekleştireceklerini belirtti.

.

Eğitime ve öğrencilere verdikleri desteklerle ilgili açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, her yeni gün eğitim öğretim kapsamında önemli bir desteği öğrencilerin hizmetine sunduklarının altını çizerek, “Çocuklarımızın ulaşım, barınma, eğitim ile ilgili ihtiyaçlarında her zaman yanlarında olmaya çalışacağız. Hedefimiz, öğrenci ve velileri ülkemiz şartlarında bir nebze de olsa rahatlatabilmek. Önceliğimiz her zaman eğitimdir. Bundan sonra da bu kapsamda yeni projeler üretmeye ve desteklerimizi sürdürmeye elimizden geldiğinde devam edeceğiz.” Diye konuştu.

 

Bodrum Belediyesi, öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırmak için gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında geçtiğimiz aylarda Fen Lisesi’ni kazanan öğrencilerin yanında üniversite öğrencileri ile dezavantajlı ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin de taşımasını gerçekleştirirken, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında 112 okula yaklaşık 6,5 Milyon Liralık destek verdi.

Tarih: 11-11-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum