içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BESİAD: Uluslararası Sektör Öncüleri İş Zirvesinde Buluşuyor

Bodrum’un ve bölge ekonomisinin kalkınması için daha önce Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) tarafından 8 kez düzenlenen iş insanları zirvesinin dokuzuncusu, bu yıl Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED)-BESİAD iş birliği ile gerçekleştirileceği açıklandı.

BESİAD: Uluslararası Sektör Öncüleri İş Zirvesinde Buluşuyor
Haberi Sesli Dinle

“9. GESİFED-BESİAD İş İnsanları Zirvesi” 27-29 Ekim tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşecek. Aydın, Muğla ve Denizli bölgelerindeki iş insanları Romanya, Kosova, Ukrayna, Azerbaycan ve Moldova’dan yatırımcılar ile yeni iş fırsatlarını konuşmak üzere bir araya gelecek.

 

Özellikle son yıllarda etkisini giderek daha çok hissettiren küresel ısınmaya da dikkat çekilecek etkinlikte, dijital markalaşma alanında yürütülecek çalışmalar ile katılımcıların bilinçlendirilmesi en öncelikli konuların başında yer alacak. Yüz yüze (B2B) görüşmeler, paneller, Gala ve Mavi Tur gibi etkinliklere de ev sahipliği yapacak zirvede, katılımcılara geniş bir network imkânı sunularak, kendi pazarları dışında ticaret yapma imkânı da tanınacak.

 

Tarih: 26-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum