içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Belediye Başkanı’ndan sabit saat uygulamasına canlı yayınlı tepki: Çocukları bu karanlıkta yollara dökmeyin

Muğla’nın Milas ilçesinde CHP’li Belediye Başkanı Muhammet Tokat bugün sabah erken saatlerde bir ilkokulun önüne kadar sosyal medya hesabından canlı yayın gerçekleştirip Sabit Saat Uygulaması’na tepki gösterdi.

Belediye Başkanı’ndan sabit saat uygulamasına canlı yayınlı tepki: Çocukları bu karanlıkta yollara dökmeyin
Haberi Sesli Dinle

Tokat “Şu an Atatürk İlkokulu önündeyiz ve saatlerimiz 07.30’u gösterirken çocuklarımız bu zifiri karanlıkta ve yağışlı havada okula gelmek zorunda kalıyor. Şunu ifade etmek isterim ki bu sabit saat uygulaması kesinlikle bir kez daha gözden geçirilmeli. Hem bir tasarruf sağlamadığı kanaatindeyim hem de başta çocuklar, öğrenciler okullarına gitmek, insanlar işe gitmeye çalışıyorlar” diye konuştu.

Muğla’nın Milas ilçesinde CHP’li Belediye Başkanı Muhammet Tokat bugün sabah 07.30’da Atatürk İlkokulu’nun önüne giderek sabit saat uygulamasına tepki gösterdi.

 

 

SABİT SAAT UYGULAMASINA CANLI YAYINDA TEPKİ GÖSTERDİ

 

Okul önünde çocuklar ve velilerle görüşen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından canlı yayın gerçekleştiren sistemin kabul edilemez olduğunu ve tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini belirterek  “Sabah saatlerinde 7’den itibaren Milas’ta hayat başlıyor. Şu an Atatürk İlkokulu önündeyiz ve saatlerimiz 07.30’u gösterirken çocuklarımız bu zifiri karanlıkta ve yağışlı havada okula gelmek zorunda kalıyor. Şunu ifade etmek isterim ki bu sabit saat uygulaması kesinlikle bir kez daha gözden geçirilmeli. Hem bir tasarruf sağlamadığı kanaatindeyim hem de başta çocuklar, öğrenciler okullarına gitmek, insanlar işe gitmeye çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı.

 

 

ÇOCUKLARI BU KARANLIKTA YOLLARA DÖKMEYİN

 

Açıklaması sırasında öğrencilerle de görüşen ve İnsanların biyolojik bir ritmi olduğunu belirten Tokat “İnsanların biyolojik bir ritmi var ve hayatın da bu ritme göre ayarlanması gerekiyor. Bu saatte, bu karanlıkta bu çocukları yollara dökmenin, bu insanları sokaklara dökmenin hiç kimseye hiçbir faydası yok. Merkezi idaremizi tekrar bu sabit saat uygulamasını değerlendirip, buna bir son vermeye davet ediyorum.” dedi. Tokat daha sonra okulun bahçesine girerek öğrencilerle sohbet etti.

 

Tarih: 08-12-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum