içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Belediye Başkanı Karaca, polisin belediyeye yaptığı operasyonu anlattı

Muğla'nın Fethiye belediyesine polis operasyonu düzenlendi. CHP'li Belediye Başkanı Alim Karaca operasyonun detaylarını anlattı.

Belediye Başkanı Karaca, polisin belediyeye yaptığı operasyonu anlattı
Haberi Sesli Dinle

Fethiye Belediyesine polis operasyon düzenledi. Operasyonun 6 aya yakın süren teknik takip sonucu gerçekleştirildiği öğrenildi. Zabıta Müdürlüğü ve İmar Müdürlüğüne yönelik yapıldığı öğrenilen operasyonda 10 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. 

 

CHP'Lİ BAŞKANDAN  İLK AÇIKLAMA

 

CHP'li Belediye Başkanı Alim Karaca operasyonun detaylarını anlattı. Başsavcılık ile birlikte hareket ettiklerini söyleyen Karaca şunları anlattı:

"6 aydır biz Fethiye Belediyesi öncülüğünde başsavcılık ile birlikte yürüttük. 6 aydır. Bizim zabıtalarımız bazı kontrollerde 3 ruhsat görüyor. Bunların sahte olduğunu görüyor ve biz savcılığa verdik. O da KOM'a verdi. 

Karaca'nın danışmanı Eyüp Asyalı da konuştu. Asyalı "Başkanımız Alim Karaca ve başkan yardımcımız Oğuz Boleli'nin operasyondan bilgileri var. Başkanın bilgisi  doğrultusunda soruşturmayı yürüten savcılık ile işbirliği çerçevesinde gerçekleşen bir operasyondur" ifadelerini kullandı.

Tarih: 11-12-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum