içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Avustralya açıklarında yakalanan köpekbalığı görenleri korkuttu

Bir balıkçının yakaladığı tuhaf görünümlü cansız köpekbalığı, görenler tarafından "kabus gibi bir şey" olarak tanımlandı.

Avustralya açıklarında yakalanan köpekbalığı görenleri korkuttu
Haberi Sesli Dinle

Devasa gözleri olan köpekbalığı, çıkıntılı beyaz ağzı ve ciddi şekilde sivri burnuyla Avustralya açıklarında derin denizden çekildi ve internette oldukça heyecan yarattı.

Daily Star’ın haberine göre, Sidney, Avustralya’dan Trapman Bermagui, su altında beklenmedik bir şekilde yakaladığı köpekbalığıyla herkesi şaşırttı.

14 Eylül Pazartesi günü yırtıcı hayvanın kafasının bir fotoğrafını Facebook’a yüklediğinden beri 1000’den fazla beğeni aldı ve yaklaşık 250 kişi tarafından yorumlandı.

 

GERÇEK OLDUĞUNA KİMSE İNANMADI

Yorumlarda “kabus” gibi ifadesi yer alırken bir kullanıcı da “Diş tellerini yeni çıkardığı için gerçekten mutlu görünüyor, bu yüzden diş etlerini ve dişlerini vurguluyor” diye yazdı.

Hatta başka bir kullanıcı da fotoğraftakinin gerçek bir köpekbalığı olmadığını öne sürdü: “İnsan yapımı.. ya bir heykeltıraş ya da sebzelerin yardımıyla DNA’lar karıştırılmış…” dedi.

Ancak Newsweek’e konuşan ve iddialara son veren Bermagui, “Bu kaba derili bir köpekbalığıdır. Bu köpekbalıkları 600 metreden daha derinlerde yaygındır. Onları genellikle kışın yakalarız” dedi.

 

Tarih: 17-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum