içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atatürk Yol Koşusu’nda kıyasıya mücadele ettiler, yarışta ezilmekten son anda kurtuldular

Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde bugün düzenlenen Okullar arası Atatürk Yarışı kıyasıya mücadeleye sahne olurken, yarışmalarda minik atletlerin parkuruna giren otomobiller nedeniyle heyecanlı anlar yaşandı. Sekiz yaşındaki kız atlet ezilmekten son anda kurtuldu. Olaya velilerin tepkisi sert oldu.

Atatürk Yol Koşusu’nda kıyasıya mücadele ettiler, yarışta ezilmekten son anda kurtuldular
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi’nde bugün düzenlenen Atatürk Yol Yarışması’na ilkokul, ortaokul ve liselerden yaklaşık 250 sporcu katıldı. Turgutreis sahil yolunda yapılan ve Atatürk Meydanı’nda sona eren yarışma sırasında otomobillerin parkura girmesi ile korku dolu anlar yaşandı. Yarışmayı izleyen veliler ise olaya sert tepki. göstererk "Parkurun içinde motosiklet, bisiklet araba herşey geçti, birçocuk ezilmekten son anda kurtuldu, yarışma parkurunda aracın ne işi var, bir çocuğa zarar gelseydi bunun hesabını kim verecekti Yarışmanın parkurunu hazırlayamıyorsanız yapmayın kardeşim, arabaların arasında yarışmı olur" dediler.

 

SEKİZ YAŞINDAKİ ÇOCUK EZİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU

Parkurun araç trafiğine kapatılmaması nedeniyle 8-9 Yaş grubu Minik kızlar kategorisinde birinci gelen 8 yaşındaki Öykü Zeynep Çankaya’nın yarışın son 100 metresinde önüne çıkan taksiden yaptığı refleks hareket ile kurtulabildi. Çankaya buna rağmen yarışmayı birinci bitirmeyi başardı.

 Yarışmaların Liseler kategorisinde Halil İbrahim Adnan İper Genç kız Takımı birinci olarak kupayı kazandı. Bu yarışmada 1. Liği Mihraç Ayan, 2 Liği İlayda İnce kazandı. Yarışmalardan sonra düzenlenen törende ilk üç dereceye giren sporculara madalya ve kupa ödülleri verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarih: 27-12-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum