içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Aras: Tüm vatandaşlarımızdan özür diliyorum, vatandaşımızın zararı karşılanacak

Bodrum’da yaklaşık 4 gündür devam eden sağanak yağış nedeniyle meydana gelen afet bölgelerinde incelemelerde bulunan CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Aras açıklama yaptı. Aras “Tüm vatandaşlarımızdan bu duruma geldiğimiz için özür diliyorum. Vatandaşımızın zararı telafi edilecek" dedi.

Aras: Tüm vatandaşlarımızdan özür diliyorum, vatandaşımızın zararı karşılanacak
Haberi Sesli Dinle

Ahmet Aras açıklamasının devamında ise şunları söyledi:

 

Bizim de tahmin etmediğimiz bölgelerde sel ve su baskınları oldu. Bir daha su baskınlarının yaşanmasına izin vermeyeceğiz.

 

***Vatandaşlarımızın şikayetlerine tamamen katılıyoruz, vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinlerken biz de çok büyük üzüntü içerisindeyiz. Bize üzülmek değil bu işi çözmek görevi verilmiş. Onun için buradayız. Selden zarar görmüş evlerin temizlik işlerine ekiplerimiz yardımcı olacak.

 

*** Ben tekrar tüm vatandaşlarımızdan bu duruma geldiğimiz için özür diliyorum.Eşyaları tahrip olmuş, vatandaşlarımız zor durumda. Onların hepsine yardımcı olacağız.

 

***Sayın kaymakamımızla görüştük hem AFAD tarafından, hem belediye tarafından zararlar kesinlikle tazmin edilecektir.

 

***Bu konuda vatandaşlarımızın şüphesi olmasın. Bizim, amacımız bundan sonra su ve sel baskınlarına kesinlikle uğramaması. Dere yatağından lastik, mobilyalar ve çöpler çıkıyor. Bu şu anda gördüğümüz tablolara yol açıyor. Dere yataklarını temiz tutmamız lazım ki su normal akışında gidebilsin.

 

Tarih: 12-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum