içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Alkışlar C- Majör İş’ten Sesler Korosu ve Recai Çakır’a

Bodrum için zaman zaman güzel şeyler yapan kişi ve kurumlarda var. Turizmci Recai Çakır’ın kurduğu C- Majör İş’ten Sesler Korosu Zeki Müren’in 26. Ölüm yıldönümü nedeniyle ücretsiz konser verdi. Antik Tiyatro’yu dolduran yaklaşık 2500 sanatsever konseri hayranlıkla izledi. İstenince güzel şeyler yapılabiliyor bu kentte.

Alkışlar C- Majör İş’ten Sesler Korosu ve Recai Çakır’a
Haberi Sesli Dinle

Verdikleri konserlerle sadece sanatseverlere müzik ziyafeti çekmekle kalmayıp yüzlerce binlerce insanın eğitim ve sağlığı konusunda çok ciddi desteklerde sağlıyorlar. Kurucu Başkan turizmci Recai Çakır yaptığı konuşmada “Sanatın engin ve iyileştirici gücünü insanla buluşturmak amacıyla yola çıkan C-Majör Korosu, sevgiyi paylaşarak çoğaltmanın heyecanıyla yoluna devam ediyor. Bir grup idealist iş insanının müzik sevgisinde buluşması ile bir araya gelen koro, dayanışmanın, farkındalık yaratmanın ve toplumsal fayda üretmenin ilham dolu örneklerini sergiliyor. Büyük ilgiyle izlenen konserler dizisine bir yenisini ekleyerek, bu defa Sevgili Sanat Güneşimiz, Bodrum’un Paşası, tüm servetini Türkiye’nin çok değerli iki güzide vakfı olan TSK Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Zeki Müren’in 26. ölüm yıldönümü anısına düzenlenen anma gecesinde C-Majör ailesi olarak bu geceyi organize etmekten ve sahne almaktan onur duyuyoruz” dedi.

Bizde Recai Çakır’a ve koroda yer alan iş insanları ile emeği geçen tüm değerli sanatçılarımıza  çok teşekkür ediyoruz Bodrum’a ve ülkeye böyle bir değer kattıkları için onlarla gurur duyuyoruz.

 

 

 

 

Tarih: 26-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum