içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ak Partiil Mete: Hükümetimiz 500 Milyon TL.lik yatırım yaparken Muğla Büyükşehir su ve kanalizasyon işini çözemiyor

AK PARTİ Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve yönetim kurulu üyeleri Menteşe Kötekli Mahallesi'ne yapılan yeni yurt binasında incelemelerde bulundular. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın da katıldığı inceleme sonucunda erkek yurdunun eylül sonunda hizmete açılacağı belirtildi.

Ak Partiil Mete: Hükümetimiz  500 Milyon TL.lik yatırım yaparken Muğla Büyükşehir su ve kanalizasyon işini çözemiyor
Haberi Sesli Dinle

Mete, yaptığı açıklamada  "Hükümetlerimizce eğitim ve öğretim alanında her yıl olduğu gibi bu yıl da ilimize önemli yatırımlar yapılmıştır. Bu kapsamda ilimize gelen gençlerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere yapılan 4048 kişilik yurdumuzu incelemek üzere buradayız. Şu an itibariyle 2024 kişilik Turgutreis erkek öğrenci yurdumuzun tüm demirbaşları ve tefrişatı tamamlanmış vaziyette. Su ve kanalizasyon çalışmalarının da tamamlanması ile yurdumuz eylül ayı sonunda gençlerimizin hizmetinde olacak. Bunun yanında 2024 kapasiteli kız öğrenci yurdumuz da geçici kabul aşamasında olup demirbaş ve tefrişat hazırlıkları devam etmektedir."  Dedi.

 

 

İl Başkanı Mete açıklamalarında su ve kanalizasyon işlemlerinde yaşanan gecikmeden dolayı Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirerek “Burada bir konuyu özellikle gençlerimizle paylaşmak istiyorum. Bakınız, ilimize gelen gençlerimizin barınması için hükümetimiz yaklaşık 500 milyon Türk Lirası bir maliyetle yatırım yapıyor.  Demirbaşından tefrişatına kadar gençlerimiz için her şey düşünülüyor. Adeta otel konforunda bir bina yapılıyor. Bu kadar hizmete rağmen Büyükşehir Belediye'miz, sorumluluğunda olan su ve kanalizasyon işini maalesef çözemiyor. Gençlerimizin mağdur olmaması için konu yine Gençlik ve Spor Bakanlığı'mızın yaptığı ek yatırımla çözülüyor. Muğlalı hemşerilerimizi böylesine güzel bir yapının yanına kurulan paket arıtma tesisini yani Büyükşehir Belediyesi'nin utanç abidesini görmeye davet ediyorum. Gençlerimizin barınma gibi çok önem taşıyan bir ihtiyacı için hiçbir katkıda bulunmayan, üstelik kendi görevlerini bile yapamayan bir anlayış ile karşı karşıyayız. Her hizmete olduğu gibi böylesine güzel ve yararlı bir hizmeti de görevlerini yapmayarak gölgelemeye çalışan, hizmeti ve eseri heykelden ibaret sayanları artık görevlerini yapmaya, en azından engel olmamaya davet ediyorum. Bunca yatırıma rağmen kendilerinin görev ve sorumluluklarında bulunan su ve kanalizasyon sorununu çözemeyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Osman Gürün’ü ve yöneticilerini önce gençlerimizin sonra da Muğlalı hemşerilerimizin takdirine bırakıyorum," ifadelerini kullandı.

Tarih: 15-09-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum