içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ahmet'in arkadaşı ile soğuk havada sıcak dostluğu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 1,5 yaşındaki Ahmet Nalbantoğlu Darende bir ay önce evlerini kapısın gelen sokak köpeğini annesi ile birlikte beslemeye başladı. Bal adını verdikleri köpekle sıcak dostluk kuran sık sık öperek seven Ahmet ile sokak köpeği Bal arasındaki dostluk görenleri şaşkına çevirdi.

Ahmet'in arkadaşı ile soğuk havada sıcak dostluğu
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Kumbahçe Mahallesi’nde yaşayan mediha Nalbantoğlu Darende ile Hakan Darende’nin 1,5 yaşındaki çocukları Ahmet’in bir ay önce sağanak yağışlarda evlerinin önüne sığınan sokak köpeği ile kurduğu dostluk görenleri şaşkına çevirdi.Bal ismini verdikleri sokak köpeğini bir aydır evlerinin önünde besleyen ve sık sık Ahmet’in oynayarak öpücüklere boğduğu köpek arasında soğuk havadaki sıcak dostluk görenleride şaşkına çevirdi.

Mediha Nalbantoğlu Darende “Ahmet bebekliğinden beri köpeklerle kedilerle büyük dostulk kurdu. Mahallemizde sağanak yağışlı bir havada sığınan köpeğede sahip çıktık. Ahmet Bal isimli köpeği sık sık elleriyle besliyer ve onu öperek seviyor” diye konuştu.

 

 

 

Tarih: 15-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum