içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ahmet Aras’tan bozuk yol açıklaması: Biz değil, Büyükşehir Belediyesi sorumlu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Bodrum yarımadasındaki bozuk yolların sorumlusunun Bodrum Belediyesi değil Mağla Büyükşehir Belediyesi'nin olduğunu söyledi.

Ahmet Aras’tan bozuk yol açıklaması: Biz değil, Büyükşehir Belediyesi sorumlu
Haberi Sesli Dinle

Aras konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti.

***Değerli Bodrumlular.. Haklı olarak şikayetçi olduğunuz, Akyarlar, Turgutreis, İslamhaneleri, Bahçelievler, Peksimet, Gümüşlük, Koyunbaba, Geriş (Erdemil) Mahallelerimizdeki bitmek bilmeyen yol çalışmaları, Bodrum Belediyesi tarafından değil, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılmaktadır.

***"MUS-W2 Bodrum İlçesi Kanalizasyon Şebekesi Hattı Yapım İşi" adı altında, ATİLLA İnşaat adlı firmaya verilen ihalenin kapsamı, bahsi geçen bölgedeki şebeke bağlantılarının yapılması, altyapı çalışmalarının tamamlanması ve sonrasında, asfalt kaplamasının yapılmasıdır.

 

 

***Ayrıca, Torba Köy içi Kanalizasyon Şebekesi ile Yağmur Suyu İletim Hatları ve Kanalizasyon Kollektör Hattı Bağlantılı Alt Yapı Tesisleri Yapım İşi projeleri kapsamında kazılan Torba, Kızılağaç, Çiftlik ve Yalı Mahallelerimizin yollarını da Bodrum Belediyesi değil, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokolün gereği olarak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı kontrolünde, Alkataş İnşaat ve Taahhüt A.Ş. adlı firma yapmaktadır.

 

***Hıçbir yetkimizin olmadığı bu projelerdeki gecikmelerden Bodrum Belediyesi ve Başkanının sorumlu tutulması ise, bilgi veya vicdan eksikliği kaynaklıdır. Bahsi geçen mahallelerimizin mağduriyetini bir an önce sona erdirebilmek için, Belediyemizin ilgili birimleri sahip oldukları imkanları sonuna kadar zorlayarak, malzeme, ekip ve ekipman desteği sağlamaktadır.

 

Tarih: 08-06-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum