içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

4. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali

Her sene tekrarlanan, artık hepimizin bir parçası olduğumuz ve geleneksel hale getirdiğimiz Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali başlıyor! Bu sene 4.sünü gerçekleştireceğimiz festivalimiz, ülkemizden ve dünyadan çok değerli hocalara ve konuklara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

4. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali
Haberi Sesli Dinle

Küresel olarak hala etkisi altında olduğumuz pandeminin, bize kazanımlarımdan biri gerek fiziksel gerekse mental sağlığın değerini çok daha iyi anlamak olduğunu belirten Bodrum Yoga, "Bu mantıktan yola çıkarak 4 sene önce başladığımız bu yolculuk, bugün bir çok kişiye ulaşıp, ilham veriyor." ifadelerini kullandı.


13-16 Ekim 2021’de online olarak planlanan festival, Türkiye'den ve dünyadan en ilham verici hocalar tarafından yapılacak çevrimiçi etkinliklerle, her sene olduğu gibi bu sene de katılımcılara yeni bir farkındalık yolculuğu yaşatacak. Bodrum’un eşsiz doğasını ve atmosferini kendimize yol gösterici olarak benimseyerek, pozitif enerjiyi, dinginliği, huzuru, sevgiye ve sağlığı hissettiğimiz bu benzersiz festivalin yaratıcısı Menekşe Karaman’ın da çalışmaları festivalin bir parçası olacaktır.


Festivale katılım ücretsiz olacak.

 

Uzaktan katılım sağlamak ve etkinliğin bir parçası olmak isteyen misafirler, “bodrumyogafest” Youtube kanalından veya zoom üzerinden erişim sağlayabilecekler. 

 

Amerika, Arjantin, Kanada, Hindistan, Hollanda, Yeni Zellanda gibi ülkelerden katılan hocaların etkinliklerinde  Simültane tercüme  yapılarak bizlerle değerli bilgilerini paylaşacak, ülkemizin kendi alanlarında uzman isimleri, festival süresince birlikte olacaklardır. 

 

 

Tarih: 08-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum