içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

100 ton Bodrum mandalinası süpermarketlerde satılacak

Bodrum Belediyesi, mandalina üreticisine destek olmak için çalışmalarına devam ediyor. Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle, Bodrum Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (TARKO) ile Bodrum Turunçgil Üreticileri Birliği işbirliğinde, Bodrum mandalinası Türkiye genelinde satışa sunuldu.

100 ton Bodrum mandalinası süpermarketlerde satılacak
Haberi Sesli Dinle

Bodrum Mandalinası üreticisine destek olmak ve markalaşmış Bodrum mandalinasını yurt genelinde tüketiciyle buluşturmak amacıyla ünül bir mağaza zincirinin yöneticileri ile imzalanan protokol kapsamında 100 ton Bodrum mandalinası kurumsal marketlerde satılacak.

 

Aras: "Mandalina bahçelerinin betonlaşmaya yenik düşmemesi için mücadele verdik.”

Hasadına aralık ayında başlanan, Bodrum mandalinası için yapılan protokol ile hem Bodrum'un yerel değeri mandalina üreticilerinin desteklendiğini hem de kokusu ve aroması ile eşsiz Bodrum Mandalinasının tüm ülkeye önemini belirten Belediye Başkanı Ahmet Aras "Uzunca bir dönem, halkımızın önemli gelir kapısı olan mandalina bahçelerinin betonlaşmaya yenik düşmemesi, ürünlerinin hak ettiği değeri bulamadan dökülüp çürümemesi için mücadele ettik, etmeye de devam edeceğiz. Bodrum Mandalinasının katma değerini arttıran diğer ürünlerin tanıtılarak daha geniş kitlelere ulaşması için üreticilerimizle işbirliği içinde çalışıyoruz. Yerel değerlerimizin korunması ve üreticilerimizin desteklenmesi için Bodrum TARKO ile çalışmalarımız devam edecek."

 

Tarih: 01-01-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum