içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Turgutreisspor, Güllük Belediyespor'u 3-1 yendi

Muğla 1. Amatör Küme A Grubu ikinci haftasında Güllük Belediyespor'u konuk eden Turgutreisspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Turgutreisspor, Güllük Belediyespor'u 3-1 yendi
Haberi Sesli Dinle

Lige  şampiyonluk parolası ile başlayan sarı lacivertliler, Güllük Belediyespor ile Turgutreis Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı, Ceyhun ve İsmail'in golleriyle ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarının ilk dakikalarında konuk ekip bulduğu golle farklı bire indirdi. Güllük Belediyespor bu golle gelen moralle, Turguteisspor ise evinde kaybetmemesi gerektiği bilinciyle daha istekli bir oyun sergileyip gol yollarında etkili ataklar geliştirdi. Konuk ekibin atakları defanstan ve kalecisinden dönen Turgutresispor, üst üste bulduğu gol şansını değerlendiremedi. Maçın sonlarına doğru oyuna iyice hakim olan Turguteispor 79'uncu dakikada Gökhan'ın golüyle farkı yeniden 2'ye çıkarıp rahat bir nefes aldı. Maçta başka gol olmayınca sarı lacivertliler sahadan 3-1 galip ayrılıp liderliğini korudu.


Önümüzdeki hafta Bafa Belediyesi Zeytinspor deplasmanında mücadele edecek Turgutreisspor'un Teknik Direktörü Deniz Kibar,  Güllük Belediyespor maçının aslında zor olmadığını, çok gol kaçırdıklarını söyledi. 

 

Kibar: "İstediğim şeyi aldım. Maç 12-0'da bitse ben skorunda değil oyundayım"

 

Böyle maçların telafisi olmadığını belirten Kibar,  "O yüzden iyi oynamak ve gol atmak zorundasın. O çerçeveden  gol girmeyince maç her zaman sıkıntı. 1-0 sıkıntı. 2-0 sıkıntı. Rahatlamak için her zaman iyi oyun, iyi skor. Muhakkak üçü bulmanız lazım. Özellikle son 15-20 dakika istediğim gibi oyun oldu. Açıkcası istediğim şeyi aldım. Maç 12-0'da bitse skorunda değil oyundayım. Ben istediğimiz oyunun oturmasındayım. Ona yavaş yavaş yaklaşıyoruz." dedi.

 

Tarih: 08-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum