içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Turgutreispor, Milas Gençlikspor hazırlık maçı: 2-2

Muğla Amatör Küme ekibi Turgutreisspor, bu sezon süper amatörde mücadele edecek Milas Gençlikspor ile hazırlık maçı yaptı.

Turgutreispor, Milas Gençlikspor hazırlık maçı: 2-2
Haberi Sesli Dinle

Turgutreisspor’un sahasındaki karşılaşma oldukça çekişmeli geçti. Lige hazırlanırken yapılan çalışmaların ne kadar verimli olduğu ve eksiklerin olup olmadığının tekrar gözden geçirilmesi açısından her iki takım için önemli olan karşılaşma 2-2 eşitlikle  tamamlandı.

Ev sahibi Turgutreisspor'un, güçlü rakibi karşısında gösterdiği performans taraftarları da memnun etti.

Muğla Süper Amatör Ligi 2019-2020 sezonunda ligden çekilen sarı lacivertlilerde, yeniden sahalara çıktıkları bu sezon iyi bir çıkış yakalamanın hesapları yapılıyor.

Kulüp Başkanı Melih Aydoğan, hazırlık maçındaki mücadelelerinden dolayı futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti

Aydoğan "Yönetimimiz, teknik ekip ve futbolcularımızla bu sezon başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Tabi ki  taraftarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Ligden çekilme ve salgın sürecinde taraftarlarla kulüp arasında zayıflayan bağları, eskisinden daha güçlü hale getirmek için göreve gelir gelmez çalışmalarımıza başlamıştık. Futbolseverlerin ilgiyle, beğenerek izleyeceği ve başarılı  sonuçlar alacak  bir  takım kurmak için gayret ederken taraftar desteği için özen gösterdik." dedi. Turguteisspor 30 Ekim cumartesi günü sezonun ilk maçında, Konacıkspor'a Gündoğan Stadı'nda konuk olacak.

 

Tarih: 27-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum