içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Tarlalarda gelincik güzelliği... Ünlü Oyuncu Düvenci “Gelincik özgür çiçek, aşkı temsil ediyor”

İlkbahar’ın son günleri yaşanırken kırlar gelincik tarlaları ile doldu. Yol kenarlarında mola verenler gelinciklerin güzelliğine hayran kaldı.

 Tarlalarda gelincik güzelliği... Ünlü Oyuncu  Düvenci “Gelincik özgür çiçek, aşkı temsil ediyor”
Haberi Sesli Dinle

Oyuncu ve sinema sanatçısı Ceyda Düvenci’de gelincik tarlasında bol bol poz verdi ve “Gelincik özgür çiçek, aşkı temsil ediyor ve fedakarlığı… Saksıda yaşamıyor, toprakta coşuyor, tıpkı bu gelincik tarlasındaki gibi… Sabah saatlerinde arılara ziyafet veriyor polenleriyle… Şifa yani anlayacağınız” dedi.

 

GÖRENLER TARLALARA AKIN ETTİ

İlkbaharın son günlerinde tarlalarda gelincik güzelliği yaşanıyor yol kenarlarındaki tarlalarda  gelincik dolu tarlalar görenliri hayran bırakıyor. Bodrum’da hafta sonu birçok kişi kırlara giderk gelincik topladı bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

ÜNLÜ OYUNCU “GELİNCİK ÖZGÜR ÇİÇEK, AŞKI TEMSİL EDİYOR”

Dizi oyuncusu ve sinema sanatçısı Ceyda Düvenci’de gördüğü gelincik tarlasında bol bol poz verdi. Düvenci gelincik tarlasındaki fotoğraflarını kendisine ait sosyal medyadan paylaştı ve “Gelincik özgür çiçek, aşkı temsil ediyor ve fedakarlığı… Saksıda yaşamıyor, toprakta coşuyor, tıpkı bu gelincik tarlasındaki gibi… Sabah saatlerinde arılara ziyafet veriyor polenleriyle… Şifa yani anlayacağınız. Alaçatı’ da görünce tarlayı, dayanamadık durduk… Dakikalarca kaldık orda. Şifa oldu…Tabiat ne güzel şeyler anlatıyor, görebilene ve duyabilene… Gerçekten duysak ve görsek elimiz gitmez bu güzelliklerin üstüne çöpler atmaya… ah bir duyabilsek .Senin için” diye yazdı

 

Tarih: 21-04-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum