içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Rüzgarın kızı Semra Aksu’ya antrenmanda köpekler saldırdı, hastanelik oldu

Türk atletizminin efsane isimlerinden İzmirli Semra Aksu’yu bu sabah saatlerinde koşu antrenmanında iken saldıran köpekler hastanelik etti. Pitbull kırması bir köpek tarafından ısırıldığını belirten Semra Aksu kabus dolu dakikaları anlattı.

Rüzgarın kızı Semra Aksu’ya antrenmanda  köpekler saldırdı, hastanelik oldu
Haberi Sesli Dinle

Aksu "Her gün antrenmanlarımı sürdürüyorum. Bu kez saldıran köpeklerden birinin kurbanı oldum. Pitbull kırması dişlerini bacağıma geçirdi, yere düştüm, tekme attım kendimi korumaya çalıştım, çevreden yetişenler olmasaydı çok daha kötü olabilirdi" diye konuştu.

Türk atletizminin efsane isimlerinden eski milli atletlerden 58 yaşındaki Semra Aksu bugün İzmir’in çiğli ilçesinde antrenman yaparken köpeklerin saldırısına uğradı. Bugüne kadar 150 kez Türkiye rekoru kıran ve 272 kez A Milli formayı giyen Semra Aksu sabah 08.00 saatlerinde yaşadığı Çiğli ilçesi sahilindeki bisiklet ve koşu parkurunda antrenmana çıktı.

 

BELEDİYE TEMİZLİK İŞÇİLERİ KURTARDI

Yaklaşık 1 kilometre sonra köpeklerin saldırısına uğrayan Semra Aksu'yu pitbull cinsi bir köpek bacağından ısırdı. Aksu yere düştü. O anda oradan geçmekte olan vatandaşlar ve Çiğli Belediyesi’nin çöp aracındaki işçiler müdahale ederek Aksu’yu köpeklerden kurtardı. Ardından Aksu’nun olay yerine gelen kardeşleri ablalarını alarak hastaneye götürdü. Aksu yaşadığı kabus dolu anları  anlattı.

 

 

TETANOZ VE KUDUZ AŞILARI YAPILDI.

Semra Aksu şöyle konuştu: “Hemen her gün burada antrenman yaparım, daha öncede sokak köpeklerinin uzaktan saldırısına maruz kalmıştım, ama bu kez başka oldu. Yine bu sabah saat 8'de Çiğli'de yürüyüş ve bisiklet yolunda sporuma başladım. Birinci kilometre gibi arkadan saldıran pitbul kırması köpek dişlerini bacağıma geçirdi. Yere düştüm, köpeğe tekme atıp kendimi korumaya çalışırken yürüyüş yapan vatandaşlar ve temizlik işçileri yetişti. Hemen ailemi aradım. Çiğli Belediyesi çöp kamyonu durdu beni hiç yalnız bırakmadılar sizi biz götürelim dediler. Kardeşlerim gelip beni Çiğli devlet hastanesine götürdüler. Tetanoz ve kuduz aşım yapıldı. Aşılar devam edecek. Tedavim yapıldı. Antibiyotik, ağrı kesici verildi. Korkunçtu. Ne zaman iyileşirim. Ne olacak bu başıboş hayvanlar? Çiğli Belediyesi temizlik işleri arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Güzel günler diliyorum.”

Türk atletizminin rüzgar kızı 58 yaşındaki İzmirli Semra Aksu, 50m, 50m engelli, 60m, 60m engelli, 100m engelli, 100m , 200m, 400m, ve 400m engelli branşları ile 4x100m ve 4x400m bayrak yarışlarında tam 272 kez Milli formayı giydi, 150 Türkiye rekoru kırdı.

 

 

Tarih: 02-12-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum