içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ormanlık alanda yan yana ağaca asılı olarak bulundular

Bu sabah saatlerinde ormanlık alanda ağaca yan yana asılı olarak bulunan biri kadın biri erkek ilçede şok etkisi yarattı. İkilinin akraba olduğu ve yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Ormanlık alanda yan yana ağaca asılı olarak bulundular
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı  Göcek Mahallesi’ndeki ormanlık alanda çobanların ağaca yan yana asılı biri kadın biri erkek iki kişinin asılı olduğunu görmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.  Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde evli ve iki çocuk annesi 37 yaşındaki Songul O. İle evli ve iki çocuk babası 45 yaşındaki Sedak K.nın olduğu belirlenen kişilerin uzaktan akraba oldukları ortaya çıktı.

 

MOTOSİKLET İLE GELDİLER YAN YANA İNTİHAR ETTİLER

 

Bölgede yapılan aramada ikiliye ait olduğu tahmin edilen iki kask ile bir motosiklet bulundu. Songül O. ve Sedat K. nın ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

 

ÜÇ GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

 

Kendilerinden yaklaşık 3 gündür haber alınamayan ikilinin uzaktan akraba oldukları ve yasak aşk nedeniyle intihar etmiş olabilecekleri iddia edildi. Olay Fethiye ilçesinde büyük şok etkisi yarattı. Olayın duyanlar sabah erken saatlerde ormanlık alana akın etti. Songül O. ve Sedat K. nın yakınlarının sinir krizleri geçirdikleri belirtildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Tarih: 11-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum