içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ormanda yan yana asılı bulunmuşlardı, yan yana gömülme vasiyetleri yerine getirilmedi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir ormanda yan yana kendilerini asarak intihar ettikleri yasak aşk kurbanı iki kişinin yan yana gömülme vasiyetlerinin yerine getirilmediği belirtildi. ÜÇ yıldır birlikte oldukları iddia edilen kişiler ayrı mezarlıklara defnedildi.

Ormanda yan yana asılı bulunmuşlardı, yan yana gömülme vasiyetleri yerine getirilmedi
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek Mahallesi’nde yaşayan evli ve iki çocuk annesi 37 yaşındaki Songul O. İle evli ve iki çocuk babası 45 yaşındaki Sedak K. dün sabah saatlerinde mahalleye üç km. uzaklıktaki bir ormanlık alanda ağaca asılı vaziyette cesetleri bulunmuştu.

 

BU DÜNYADA BİRLİKTE OLAMADIK BARİ ÖBÜR DÜNYADA BİRLİKTE OLALIM DEDİĞİ ÖĞRENİLDİ

 

Teknelerde kaptanlık yapan Sedat K. nın yakın akrabalarına Songül K. ile birlikte gömülmelerini vasiyet ettiği belirtildi. Sedat K. nın akrabalarına “Bu dünyada birlikte olamadık bari öbür dünyada birlikte olalım “ dediği öğrenildi. Ancak her iki tarafın ailelerinin bu teklifi kabul etmedikleri belirtildi. Songül O.'nun yakınlarından olan T.O. "Zaten inanılmaz acılar yaşıyoruz, aileler akrabalar perişan, bunun üzerine ikisini yanyana defnederek bu acıyı arttıralım mı, hayatta kalanlara bu acıyı çektirmeye kimin hakkı var, ailenin büyükleri olarak bunu dinimiz gereğincede uygun görmedik, Allah günahlarını affetsin" diye konuştu.

Fethiye’de şok eden intihar olayının ardından Songül O. ‘nun cenazesi dün ikindi namazının ardından İnlice Mahallesi Mezarlığı’nda Sedat K.nın cenazesi ise 14 km uzaklıktaki Kertmeç Mahalllesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

 

 ÜÇ GÜN BAĞ EVİNDE KALIP BİRLİKTE İNTİHARA KARAR VERMİŞLER

 

Sedat K. ile Songül O.’nun 6 Mayıs tarihinde ortadan kaybolduğu ve bir köydeki bağ evinde kaldıktan sonra çaresizlik içerisinde intihara karar verdikleri iddia edildi. Jandarmanın olayı araştırmaya devam ettiği belirtildi.

 

Tarih: 12-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum