içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

MUTSO Başkanı Ercan: Eğlence mekanlarının açılmaması içimize sinmiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Haziran ayı normalleşme tedbirleri çerçevesinde açıklanan uygulamaların ardından Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, “Bar, birahane ruhsatına sahip eğlence mekânlarının açılmaması içimize sinmiyor” dedi.

MUTSO Başkanı Ercan: Eğlence mekanlarının açılmaması içimize sinmiyor
Haberi Sesli Dinle

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Haziran ayı normalleşme tedbirleri çerçevesinde açıklanan uygulamaların ardından açıklama yaptı. Ercan, “Faaliyete başlayan işletmelerimiz için mutluluk duyuyoruz. Ancak açılamayan işletmelerimiz içinde son derece endişeliyiz. Bar, birahane ruhsatına sahip eğlence mekânlarının açılmaması içimize sinmemektedir” dedi.

 

BAR VE BİRAHANELERİN KAPALI KALMASI İÇİMİZE SİNMİYOR


“Bar, birahane ruhsatına sahip eğlence mekânlarının açılmaması içimize sinmiyor” diyen MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan devamında şöyle konuştu:
“Haziran ayı normalleşme tedbirleri doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mayıs Pazartesi akşamı yapmış olduğu açıklamaları tüm üye işletmelerimiz ile birlikte heyecan ve merakla takip ettik. Faaliyete başlayan işletmelerimiz için mutluluk duyuyoruz. Ancak açılamayan işletmelerimiz içinde son derece endişeliyiz. Bar, birahane ruhsatına sahip eğlence mekânlarının açılmaması içimize sinmemektedir.”

 

TEDBİRLERE UYALIM


Bu işletmelerin, yaklaşık 1,5 yıldır kapalı olduklarını hatırlatan Ercan, “Bundan sonra işletmelerimizin faaliyetlerini sürdürebilmeleri, daha fazla ayakta kalabilmeleri mümkün olmayacaktır. Bu işletmelerimizin gerekli tedbirler çerçevesinde faaliyetlerine başlayabilmelerine olanak sağlanmalıdır. Vatandaşlarımızın ve açılan işyerlerimizin gerekli hassasiyeti göstererek kurallara riayet etmesini istiyoruz. Çünkü tüm üye işletmelerimiz adına söyleyebiliriz ki tekrar kapanmaya tahammülümüz yok. Kamuoyunun ve yetkililerin dikkatine önemle sunarız” dedi.

Tarih: 04-06-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum