içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Muğla Ticaret Odası ile Ünye Ticaret Odası kardeş oldu

Bir dizi ziyaret için Muğla’ya gelen Ünye Ticaret Borsası (TB), MUTSO’ya da nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, Ordu ve Muğla’nın başlıca ticaret sektörleri, ekonomik potansiyelleri ile MUTSO ve Ünye TB’nin çalışmaları hakkında görüşüldü.

Muğla Ticaret Odası ile Ünye Ticaret Odası kardeş oldu
Haberi Sesli Dinle

Ünye Ticaret Borsası (TB) Meclis Başkanı Erhan Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Meclis Üyeleri Nahit Yiğit ve Halit Veyisoğlu ile Genel Sekreter Mehmet Gür bir dizi ziyaret için Muğla’ya geldi. Ünye TB heyeti, 2 Haziran Çarşamba günü Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya ziyaretlerinin ardından Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’nı ziyaret etti. Ünye heyetini Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Karataş ile Mehmet Çahan ve Genel Sekreter Mehmet Çüçen ağırladı.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Odanın tarihi, yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verirken Meclis Başkanı H.Koray Özcan ilin ekonomisi ve başlıca sektörleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Ünye TB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, turizm bölgeleri kıyaslandığında Muğla’nın, doğası, eşsiz koyları,  müşteri potansiyeli ve hizmet standartları ile kalitesini ortaya koyduğunu ifade etti. Borsa olarak ağırlıklı sektörlerinin fındık üzerine olduğunu ifade eden Başkan Uslu, Borsa hacmi olarak Türkiye’de 21’nci sırada olduklarını kaydetti. Ziyarette ayrıca iki kurumun çalışmaları ve iyi uygulamaları paylaşıldı.

Ünye TB Muğla programı kapsamında Muğla Ticaret Borsasını da ziyaret etti. Burada heyeti Başkan Hurşit Öztürk, Meclis Başkanı Uğur Özen ve Genel Sekreter Saadettin Özer karşılarken iki borsa arasında işbirliğine dayanan Kardeş Borsa protokolü imzalandı.

 

Tarih: 03-06-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum