içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

MHP Bodrum ilçe başkanı istifa etti, yönetim fesh edildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 Eylül 2020 tarihinde göreve gelen MHP Bodrum İlçe Başkanı Bahattin Kul, yaptığı açıklamayla ilçe başkanlığından istifa ettiğini belirtti. MHP Genel Merkezi ilçe yönetim kurulunu fesh etme kararı aldı.

MHP Bodrum ilçe başkanı istifa etti, yönetim fesh edildi
Haberi Sesli Dinle

Bahattin Kul, her iki görevi aynı anda yürütmenin parti tüzüğünde yer almamasına rağmen genel merkezin “şimdilik 2 görevi aynı anda yürütebilirsin” demesi üzerine görevleri üstlendiği, ancak genel merkezin 10 gün önce 2 görevden birini tercih etmesi yönünde seçim yapması gerektiğinin kendisine bildirilmesi üzerine ilçe başkanlığını bırakıp belediye meclis üyeliği ve üst kurul üyeliğine devam edeceğini belirtti.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde MHP İlçe Başkanı Bahattin Kul istifa ettiğini açıkladı. Ardından gelen haberde ilçe yönetim kurulunun MHP Genel Merkezi’nin kararı ile fesh edildiği açıklandı.

 

YAZILI AÇIKLAMA İLE DUYURDU

 

Gelişmeleri yazılı açıklama ile duyuran Bahattin Kul  “Bu gün itibari ile "MHP Bodrum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulumuzun "FESHİ" kararı, beklediğimiz doğrultuda, tarafımıza ulaşmış bulunmaktadır. Görev yaptığım, MHP Bodrum İlçe Başkanlığım süresince, desteklerinden ötürü başta ailem olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyelerime, Mahalle Temsilcisi arkadaşlarıma, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki yetkililerimize, partimize gönül vermiş, bizleri uzaktan yakından destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. MHP'nin kural ve kaidelerine yakışır şekilde Bodrum Belediye Meclisinde, Bodrum ve Bodrum'da yaşayan tüm halkımızın yararına olabilecek her türlü görüş ve düşüncelerimizi ifade etmeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

 

İBRAHİM BİLGİ ADI ÖN PLANA ÇIKIYOR

 

Bahattin Kul’un istifasının ardından MHP Genel Merkezi Bodrum İlçe Teşkilatı için kısa zaman içinde bir atama yapacağı açıklandı. Kararın duyulmasından sonra Bodrum’da MHP’nin ileri gelenleri ve ülkücü hareketin önemli isimleri, İlçe Başkanlığı konusunda 3 dönem Gündoğan Belediye Başkanlığı yapmış, iş insanı İbrahim Bilgi’yi desteklediklerini açıkladı. İbrahim Bilgi ise gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek  her zaman partisinin ve genel başkanının emrinde olduğunu söyledi.

Tarih: 03-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum