içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Künefe almaya, gitti , dur ihtarına uymadı, polis kovaladı, bahçe duvarından uçtu...

Künefe almaya gitti, dur ihtarına uymadı, motosikleti ile 2 metre yüksekten aşağı uçtu. Olay saat 23.00 sıralarında oldu.

Künefe almaya, gitti , dur ihtarına uymadı, polis kovaladı, bahçe duvarından uçtu...
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda kullandığı motosiklet ile künefe almaya giden sürücü polis uygulama noktasında dur ihbarına uymayarak kaçtı. Film gibi kovalamacanın ardından motosiklet sürücüsü bir sitenin bahçesine girdi, 2 metrelik duvardan motosikleti ile birlikte aşağıya düştü. Kazada şans eseri sürücünün burnu bile kanamadı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi Büyük İskender Caddesi’nde gece yarısı meydana gelen olayda sıralarında sokağa çıkmaya yasağına uymayıp kullandığı 36 AAJ 819 plakalı motosiklet ile künefe almaya giden 34 yaşındaki Ercan K. alışveriş yaptıktan sonra evine dönerken polisler durdurmak için ihtar etti.

 

 

POLİSLERİ PEŞİNE TAKTI, BAHÇE DUVARINDAN UÇTU

 

Polislerin dur ihtarına uymayan Ercan K. olay yerinden hızla kaçmaya başlayınca motosikletli polisler peşine takıldı. Yaklaşık 2 km. süren kovalamaca sonucu bir sitenin bahçesine giren Ercan K. dikkatsizlik nedeniyle sitenin bahçe duvarından iki metre aşağıya düştü.

Motosikleti ile düştüğü yerde polislere yakalanan Ercan K. için ambulans istendi. Ancak Ercan K. nın kazada en ufak bir çizik dahi olmaması dikkat çekti. Kazayı yara almadan atlatan Ercan K. polislerin yasal işlem yapmasının ardından yaptığı açıklamada “Evde yemeğimizi yedik, tatlı istediler bende künefe almak için tatlıcıya gittim. Giderken polisler yoktu dönüşte polisleri görünce ceza yiyeceğimi anlayıp heyecanlanıp kaçtım, kaskımda yoktu, sitenin bahçesine girdiğimde etraf karanlıktı ne olduğumu anlayamadan duvardan aşağı düştüm, şans eseri bir şey olmadı” diye konuştu.

Polis Ercan K. hakkında sokağa çıkma yasağına uymaması ve kasksız motosiklet kullanması nedeniyle cezai işlem uyguladı.

 

 

 

Tarih: 10-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum