içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kooperatiften alınan 30 ton portakal ve limon ücretsiz dağıtıldı

Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, kooperatiften portakal ve limon alımı gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın sağlıklı gıda ihtiyaçlarını karşılamak adına ücretsiz olarak dağıtımını gerçekleştirdi.

Kooperatiften alınan 30 ton portakal ve limon ücretsiz dağıtıldı
Haberi Sesli Dinle

Ortaca Sebze ve Meyve Kooperatifi’nden alınan yaklaşık 30 ton portakal ve limon ilçemizin muhtelif yerlerinde ücretsiz olarak dağıtıldı. Gerçekleştirilen proje hakkında konuşan Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Süleyman Karatoprak “Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü olarak Ortaca Sebze ve Meyve Kooperatifinden yaklaşık 30 ton limon ve portakal alımı gerçekleştirdik. Bu alımı gerçekleştirirken, hem üreticiye destek olmak istedik hem de kooperatiften alım yaparak kooperatifleri desteklemek istedik. Alımını yapmış olduğumuz 30 ton portakalımızı ve limonumuzu vatandaşlarımızın sağlıklı gıdaya erişimini sağlamak için dağıtımını gerçekleştireceğiz”dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat  “ Milas Belediyesi olarak üreticilerimize destek olmak adına ürünlerini alıyor ve ihtiyaç sahipleri ile buluşturuyoruz. Muğla Ortaca’daki üreticilerimizden aldığımız portakal ve limonların dağıtımını gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Tarih: 02-12-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum