içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kadın Erkek Eşitliği Kapsamında Yerel Eylem Planı tartışıldı

Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı CEMR (Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi) Protokolüne imza atan belediyeler, Zoom üzerinden bir araya geldi.

Kadın Erkek Eşitliği Kapsamında Yerel Eylem Planı tartışıldı
Haberi Sesli Dinle

Bodrum Belediyesi’nden yapılan açıklamada Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı kapsamında hazırlanacak Yerel Eşitlik Eylem Planının, Bodrum yerelinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, Bodrum Kent Konseyi, kadın örgütleri ve çoklu ayrımcılığa uğrayan tüm grup temsilcilerinin de katılacağı çalıştay ile geliştirileceği açıklandı.

Bu kapsamda, Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitliği Şartı CEMR protokolüne imza atan belediyelerin deneyimlerini paylaştığı bir Zoom  toplantısı düzenlendi. Toplantının amacının

şartı imzalayan belediyelerin deneyimlerini, YEEP hazırlık, uygulama ve izleme süreçlerini, uygulamada yaşadıkları zorlukları ve nasıl aştıklarını ve önerilerini masaya yatırmak olduğu belirtildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çankara Belediyesi, İstanbul Avcılar Belediyesi ve Beylikdüzü Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi deneyimlerini paylaştı.

 

Tarih: 16-04-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum