içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Halk Eğitim Merkezi'nin yeni binası açılıdı

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ve hayırsever iş insanlarının destekleriyle tamamlanan Halk Eğitim Merkezi yeni hizmet binası törenle açıldı.

Halk Eğitim Merkezi'nin yeni binası açılıdı
Haberi Sesli Dinle

Binanın açılış törenine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Aras, Yokuşbaşı Mahalle Muhtarı Ahmet Dalaman, hayırseverler ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri katıldı. 

Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi içerisinde 1994 yılında Galip Özmeral tarafından yaptırılmış olan bina yenilendi. 150 metrekare kullanım alanına sahip hizmet binası 2,5 ayda bitirildi.Hizmet binası bünyesinde 25 öğrenci aşçılık eğitimi alabilecek.

Bodrum İlçe Milli eğitim ve Halk Eğitim Müdürlükleri ile güzel çalışmalar içerisinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Şu andaki Halk Eğitim binası da Belediyemize ait bir yerdeydi tabi yetersizdi. Erdem Şen bu binanın tadilatına başladı. Çok atıl durumdaydı. Bu çok önemli bir yatırım, çünkü yetişkin eğitimi yaşam boyu eğitim çok büyük bir önem kazanıyor. Kadınlarımızın kendi ekonomik özgürlüklerini kazanması bizler için çok önemli. Her zaman Halk Eğitimimizin, Milli Eğitimimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Kaymakam Bekir Yılmaz, Aras’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Tarih: 25-03-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum