içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gökmen "Belediyenin borcu yüzde 36 arttı, artık kendinize gelin"

AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen bugün yaptığı yazılı açıklamada, CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı , samimiyetle uyardığını belirterek “Sizleri samimiyetle uyarmak istiyoruz. Fütursuzca harcanan para, tüm Bodrum’un parası. Mobbing uygulanan kişiler, Bodrum’un çocukları. Yapamadığınız işler için mahvolan araçlar, bu ülkenin milli serveti” diye konuştu.

Gökmen
Haberi Sesli Dinle

İlçe Başkanı Gökmen yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

 

***Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras, geçtiğimiz hafta içerisinde hem TV’de hem de Meclis toplantısında bir takım açıklamalar yaptı. Sayın Aras kendisine ilettiğimiz hemen hemen tüm konuları kabul etti, bizim tüm eleştirilerimizi doğruladı.

 

***Haklı çıkmak maalesef bizi sevindirmedi. Aksine Bodrum için çok üzüldük.Ancak Sayın Ahmet Aras Bodrum Belediyesi’nde halen devam eden, inanılmaz kadrolaşma iddiaları için hepsinin kendi bilgisinde, herhangi bir zorlama olmadan gerçekleştiğini söyledi.

 

***Değerli Bodrumlular,Sadece son 1ayda Bodrum Belediyesi’nde 10’a yakın personele mobbing uygulanarak, istifa etmeye zorlandırıldı. Ayrıca Bodrum’un yeni trafik zabıta amiri Beşiktaş Belediyesi’nden transfer edildi. Keza Mersin Belediyesi'nden transfer edilen, 64 yaşında,  emekliliğine çok çok az bir süre kalan, Bodrum’u hiç tanımayan biri de Planlama Müdürlüğü'ne alındı. Bodrum’un çocukları birer birer zorla istifa ettiriliyor, yerlerine Bodrum’u, sorunlarını hiç tanımayan kişiler işe alınıyor.

 

 

BELEDİYENİN BORCU BİR YILDA YÜZDE 36 ARTTI

 

 

***Bu ne perhiz, ne lahana turşusu! Ayrıca Bodrum Belediye Meclis toplantısında öğreniyoruz ki, Bodrum Belediyesi’nin borcu sadece 1 yılda yüzde 36 oranında artmış! İnanılır gibi değil!

Kaynak bulmada sorun yaşadığını söyleyen Bodrum Belediyesi, lüks Mercedes arabaları kiralıyor, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin işleteceği otogarda ki lokanta için aylık 70 bin lira kira ihalesini alıyor, “danışman” adı  altında kişileri 1 yıldır istihdam ettiriyor, “doğrudan temin” yöntemiyle tamamen Başkanı övmek için ne olduğu belli olmayan anketlere yüz binlerce lira para akıtıyor, birkaç basit video için bazı kişilere yüz binlerce lira para veriyor! 

 

 

***Bu kadar borcu olan bir belediyenin bu kadar fütursuzca Bodrum kaynaklarını tüketmesine asla izin vermeyiz. Üstelik Bodrum Belediyesi’nin gözle görülür elle tutulur hiçbir icraatı yok! Öyle ya, Torba’da ki arıtma yatırımını Turizm Bakanlığı, Turgutreis’de ki arıtma yatırımını Muğla Büyükşehir Belediyesi yapıyor.

 

 

***Bodrum Belediyesi’nin tek görevi, alt yapısı bitmiş yol ve kaldırımları kapatmak ve düzgün hale getirmek. Ancak bunu da ne kadar başarıyla yaptığı ortada! Zira Bodrum’da alt takımları, lastikleri  mahvolmamış araç neredeyse yok!

 

 

BU KADAR ÇOK MAKAM ARACI BU KADAR ÇOK KİRALIK ARAÇ…

 

 

***Bu kadar ithal personel, bu kadar çok makam aracı, bu kadar çok kiralık araç Bodrum’da ne işe yarıyor, har vurup harman savrulan paralar hangi sorunu çözüyor, çok merak ediyoruz. Zira bizim gördüğümüz Bodrum Belediyesi’nin yaptığı doğru dürüst hiçbir şey yok!

 

***Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras, Sizleri samimiyetle uyarmak istiyoruz. Fütursuzca harcanan para, tüm  Bodrum’un parası. Mobbing uygulanan kişiler, Bodrum’un çocukları. Yapamadığınız işler için mahvolan araçlar, bu ülkenin milli serveti.

 

 

ARTIK KENDİNİZE GELİN

 

 

***Bu kadar kolay, bu kadar sorumsuzca bu kaynakları tüketmeye, başkalarının talimatlarını yerine getirmek için insanların ekmeğiyle bu kadar kolay oynamaya, Bodrum’u, siyasi çıkarları için elinde oyuncak edenlere göz yummaya hakkınız yok! Artık kendinize gelin ve makamınızın sorumluluklarını yerine getirin.

 

 

***Bodrum Halkı sizi o makama Bodrum’a hizmet etmek için seçti. Birilerinin talimatlarını yerine getirmek için değil!

 

Tarih: 10-04-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum